Timmermans szerint ideje lenne elbeszélgetni Orbánnal

Sok felszólaló az Európai Bizottság alelnökének szemére vetette a tétlenséget.

2018. március 13. 21:07

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Budapestre jön Sebastian Kurz, a V4 országokkal tárgyal Csütörtökön Orbánnal közös tájékoztatót tartanak.

Nem ért egyet Orbánnal az MLSZ: nem lesz újra pirotechnika a stadionokban A miniszterelnök márciusban beszélt az enyhítés lehetőségéről, májusban hanggránát robbant egy gyerek kezében a Fradi-pályán.
Trump idetelefonált mit beszéltek Orbánnal? Nagy volt az egyetértés az amerikai elnök a miniszterelnök között.
Az ügyészség szembement Orbánnal a 2000 Soros-zsoldos ügyében Az egész országra érvényes válsághelyzet valójában nem érvényes az egész országra.
Az Európai Néppárttól azt kérik, hogy tisztázza viszonyát Orbánnal És ne hazudják azt, hogy keresik a megoldást a migrációra, miközben nem keresik.
Steve Bannon: Orbánnal a történelem jó oldalán állunk Szerinte a populista jobboldali vezetők adják Európa hajtóerejét.

Orbán legtutibb szövetségese lehetne de van egy bökkenő Az új populista-EU-szkeptikus olasz kormány ég a vágytól, hogy együtt dolgozzon az EU reformján Orbánnal, de van egy komoly konfliktus köztük: kötelező menekültkvótát akarnak. Amiről Orbán persze hal...
Az új olasz belügyminiszter Orbánnal közösen tervezi megváltoztatni az EU-t A szélsőjobboldali párt éléről érkező Salvini hétfőn telefonon beszélt a magyar miniszterelnökkel.
Kásler Miklós is mondott imát az Orbán Viktorért tartott szentmisén - videó Bár miniszterként konferálták fel Kásler Miklóst, a miniszter a szentmise után azt mondta, magánemberként jött, nem a kormányt képviselte. Azt nem mondta meg, beszélt-e előtte Orbánnal, aki az 50. sz...
Az Unió több pénzt akar a migrációra Az Európai Bizottság egy migrációt támogató uniós költségvetési javaslatot tett le az asztalra. A jelenlegi 13 milliárd euró helyett például 35 milliárd eurót biztosítana a következő hétéves ciklusban...
Az EU-ban Észtország és Csehország mellett nálunk aggódnak a legtöbben a migráció miatt Többek között ez derült ki Európai Bizottság friss uniós felméréséből.
Új szövetségesekkel harcolunk a támogatások megtartásáért A megjelent jogszabályi javaslatok a mostaninál is több terhet rónak a gazdálkodókra, miközben az Európai Bizottság a támogatások csökkentését vetítette előre.