A Magyarországi Németek Országos Önkormányzata bemutatta programját

Ritter Imre, a Magyarországi Németek Országos Önkormányzatának szószólója bemutatta programjukat az M1 Ma este című műsorában.

2018. március 13. 22:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Hamilton-duplával indult az F1-szezon Verstappen a világbajnok nyakán Ausztráliában, a Haas a meglepetéscsapat.
Ma lejár a nemzetiségiek névjegyzékbe vételének határideje
Választási kampány március 23-án - Választási kampány március 23-án
Hamilton az élen, Verstappen a nyomában A második edzésen is a címvédő bizonyult a leggyorsabbnak az F1-es Ausztrál Nagydíjon, a két Mercedest azonban ezúttal elválasztotta egymástól az egyik Red Bull. Remekül ment a Haas és a McLaren is.
Más az öregedés oka, mint hittük Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) genetika tanszéke és a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetének (MTA SZTAKI) kutatói gépi tanulásos algoritmus segítségével jellemezték az ember 24 ezer fehérjéjét, és... ...
A Continental és a NVIDIA mesterséges intelligencián alapuló önvezető autókat fejleszt Hannover (Németország)/Santa Clara (California), 2018. március 22. - A Continental technológiai vállalat és az NVIDIA bejelentették, hogy partneri együttműködést kötnek a Mesterséges Intelligencián (AI) alapuló önvezető autók rendszerének létrehozására az NVIDIA DRIVE platformja alapján. A 3. szint piaci bevezetését 2021-re tervezik.

Volt fideszes képviselőé lehet az első parlamenti mandátum Ritter Imre 2006-ban a Fidesz és a KDNP jelöltjeként lett képviselő Budaörsön, később Wittinghoff Tamás kihívója is volt a polgármesterségért. Most a német nemzetiségi lista vezetője.

Top hírek:
A nemzeti érdekeket védi a Stop Soros törvénycsomag Tuzson Bence szerint a törvény kontrollálja az ország ellen tevékenykedő szervezeteket.
Uniós vezetők: nagyon valószínű, hogy Oroszország a felelős az angliai mérgezésért Az európai uniós állam- és kormányfők szerint "nagyon valószínű", hogy Oroszország a felelős Szergej Szkripal volt orosz kettős ügynök és lánya angliai megmérgezéséért - közölte Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke csütörtök este az uniós vezetők csúcstalálkozóján.
Az Európai Unió is elítéli Oroszországot az angliai merénylet miatt Az uniós országok vezetői közös nyilatkozatban állítják: nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva áll a merénylet mögött.
Bemutatkozott a HENT a NAV-ban A kapcsolattartói értekezleten a tavalyi év eredményeiről és a jövőt illető terveiről is beszámolt a testület.
Kormányszóvivő: A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik Magyarország ellen A Soros-hálózat legalább kétezer embere dolgozik a magyar miniszterelnök és Magyarország ellen.
Megújul a szentendrei Szerb Egyházi Múzeum Szentendre életében a szerbek és a szerb kultúra különleges helyet foglal el. Most 465 millió forintos kormányzati támogatásból újítják fel a Szerb Egyházi Múzeumot.