A Sevilla elkezd cserélgetni, hogy menjen az idő

2018. március 13. 22:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Korábbi diósgyőri focista segíti a Sevilla új edzőjét Kinevezték a spanyol élcsapat új vezetőedzőjét, de más változás is akad a Sevilla stábjában.

Friss hírek
Szigetté alakítanák Katart
Lovász: Mi lesz a következő, tudósokat vegzálnak az utcán? Az akadémia elnöke azt mondja, nem akar lemondással fenyegetőzni, de nem először merül fel, hogy ezt kellene tennie.
Kirúgott egy gép, és semmit sem tehettem ellene Ibrahim Diallo három hétre elveszítette a munkáját a túlzott automatizálás miatt. A gépek lázadása.
Túl a 2,5 milliós látogatottságon a szurkolói zónák A mérkőzésnapokon nyitva álló, ingyenesen látogatható fesztiválhelyszíneken nagy kivetítőkön élőben mennek a mérkőzések, szól a zene és szórakoztató programok várják az érdeklődőket.
Hét Wear OS okosórával készül a Fossil Az FCC-hez benyújtott engedélykérelmek árulkodnak a modellszámokról és az operációs rendszerről.
Ma éjfélkor zárul a tippelési időszak! Ma éjfélkor ismét tippelési időszak zárás a profiboksz.hu aktuális tippjátékában. A zárásig hátralévő órákban olyan összecsapásokra tippelhetnek régi és új

Sevilla: Caparrós sportigazgató lesz, edző még nincs Joaquin Caparrós sportigazgató lett a Sevillánál Fri, 05/25/2018 - 17:36
Spanyol bajnokság 2017/18 - 38. forduló eredményei és gólszerzői A Real Madrid döntetlent játszott, kikapott a Betis, nyert a Sevilla és a Girona. Fernando Torres duplával búcsúzott Sat, 05/19/2018 - 23:38

Top hírek:
Orbán: Közép-Európa hozzáad az unió erejéhez Közép-Európa nemcsak egyszerűen részese az Európai Uniónak, hanem hozzáad annak erejéhez.
Skóciából lopták az izlandiak legendás szurkolásukat Egy Európa Liga-meccsen merítettek ihletett a Stjarnan nevű csapat szurkolói.
Égett a tarló Bácsalmásnál A tűz egy gabonamezőt és egy közeli erdőt is fenyegetett
Migránsok próbáltak Magyarországra szökni - Most sem jártak sikerrel Ketten voltak, egyiküknek sem volt papírja.
Még mindig nincs hír a bajba került Mars-járóról, de állítólag van remény Porvihar bénította meg a Mars-járót, és csak a vihar elvonulása után derül ki, fel tudják-e éleszteni. A szakemberek optimisták, szerintük a csaknem 15 éve dolgozó Opportunity ezt is túléli.
Újra kiadják a Beatles legendás fehér lemezét Az 1968-ban The Beatles címmel megjelent dupla album a borítója színe miatt lett a köznyelvben "White Album".