Kinevezték az ukrán jegybank új elnökét

Jakov Szmolijt nevezte ki csütörtökön a kijevi parlament az ukrán jegybank új elnökévé, támogatva Petro Porosenko államfő előterjesztését.

2018. március 17. 3:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Törökország támogatná a békefenntartó missziót Ukrajnában, a helyiek inkább felvonulnak Törökország támogatja, hogy az ENSZ békefenntartókat küldjön a Donyeck-medencébe, és kész is részt venni egy ilyen misszióban - közölte hétfőn az ukrán elnöki hivatal Petro Porosenko államfő isztambul...
Ukrajna: nemzetbiztonsági törvényjavaslatot szavazott meg a parlament A 450 fős ukrán parlament 265 képviselője első olvasatban megszavazta a Petro Porosenko elnök által beterjesztett törvényjavaslatot.
A helyzet fokozódik: Kijev katonákat küld Kárpátaljára Petro Porosenko közel ezer hegyivadászt telepít Beregszászra. Az indoklás szerint erre "az Ukrajna területi integritásával szembeni fenyegetések miatt van szükség".

Porosenko: csak Ukrajna államfője választható a Krímben Kizárólag Ukrajna államfője választható legitim módon a Krímben - szögezte le Petro Porosenko ukrán elnök hétfőn közleményében, amelyben a vasárnap a Moszkva által önkényesen elcsatolt félszigeten...
Kinevezték az ukrán jegybank új elnökét Jakov Szmolijt nevezte ki csütörtökön a kijevi parlament az ukrán jegybank új elnökévé, támogatva Petro Porosenko államfő előterjesztését.
Osztrák elnök: nem fogjuk elismerni a krími választási eredményt Az osztrák államfő ukrán kollégájával tartott sajtótájékoztatót, ahol a Petro Porosenko további szankciókat is követelt.