Átformálná Európa jövőjét Merkel és Macron - mégsem lesz közös pénzügyminiszter?

Közös reformokat készül bemutatni a francia és a német vezetés, a közös pénzügyminiszter gondolata azonban úgy tűnik, lekerül az asztalról.

2018. március 17. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Három rendőrt is őrizetbe vettek Macron hobbiból oszlató testőre miatt Alexandre Benalla május elsején, civil ruhában, azonosító nélkül, de rohamsisakban ütlegelt.

Letartóztatták Macron pszichopata, kegyetlen testőrparancsnokát Álrendőrruhában összevert egy egyetemistát. A francia elnök nem szólalt még meg. Találgatják, miért védi a bűnözőt?
Felvételen, ahogy Macron embere tüntetőket ver Emmanuel Macron francia elnök biztonsági főnöke, Alexandre Benalla rendőri azonosító nélkül, rohamsisakot viselve vert tüntetőket még májusban.
Hiába ugrált a lelátón, hiába dobolt focistákkal,Macron még népszerűtlenebb A világbajnokságon és utána is mindent megpróbált a francia elnök, hogy kedveltebbé váljon, de nem ért el semmit.
Akkor most jönnek az afrikai focisták és elfoglalják Magyarországot? Világbajnokságot nyert Afrika-Franciaország, ennél csak az lett volna rosszabb, ha a 11 Merkel ér a csúcsra.
Százezrek fogadták a győztes válogatottat Párizsban Százezrek ünnepelték az oroszországi labdarúgó-világbajnokság döntőjében Horvátország felett 4-2-es győzelmet aratott francia válogatottat hétfő este Párizsban, a Champs-Elysées sugárúton. A hazatérő ...

A vb fotója: a horvát elnökasszony, Putyin és Macron - kép Kommentár nélkül!
Újabb szakítópróba jöhet a német kormánykoalícióban? Angela Merkel német kancellár eddig sem túl bombabiztos kormánykoalícióját ismét megpróbáltatások érhetik, mégpedig a német haderőfejlesztés kérdése felől. A konzervatívok és a szociáldemokraták ugyan...
Miután transzvesztitákkal pózolt, egy nigériai lokálban táncolt Macron Nem a Francia Köztársaság udvari bolondjáról, hanem a Francia Köztársaság elnökéről van szó. Macron elnök ismét akcióban
Merkel féligazságai Orbán Viktor berlini látogatásán világossá vált a migrációs válság kezelésének két alternatívája.
A hetek óta tartó üzengetések ellenére Merkel és Trump normális hangon tudtak beszélni egymással A német kancellár még mindig jó partnernek tartja az amerikai elnököt.
Merkel kommentálta az új Brexit fejleményeket Angela Merkel szerint Németország a lehető legszorosabb kapcsolatok fenntartására törekszik az Egyesült Királysággal a brit EU-tagság megszűnése után is. Merkel, aki a nyugat-balkáni országok és több....