Átformálná Európa jövőjét Merkel és Macron - mégsem lesz közös pénzügyminiszter?

Közös reformokat készül bemutatni a francia és a német vezetés, a közös pénzügyminiszter gondolata azonban úgy tűnik, lekerül az asztalról.

2018. március 17. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Németország megbízható partner marad Merkel szerint A német kancellár szívből gratulált Orbán Viktornak a magyar parlamenti választáson elért sikeréhez.
Putyin: nem lehet megengedni a szíriai vegyifegyver-provokációkat Nem szabad megengedni a vegyi fegyverekkel elkövetett provokációkat és az ilyen eszközök bevetésének lehetőségével kapcsolatos spekulációkat - hangsúlyozta Vlagyimir Putyin orosz államfő, aki telefo...
Feszültséget okoz az iszlám Tovább csökkent Angela Merkel német kancellár népszerűsége, derült ki az ARD német közszolgálati csatorna DeutschlandTrend nevű kutatássorozatának új adataiból.
Angela Merkel már a telefont sem hajlandó felvenni, ha Orbán hívja Állították német diplomaták a BBC-nek.
Franciaország több milliárd dollárral segíti Libanont Macron kijelentette: több mint 11 milliárd dollárnyi vállalást tettek a libanoni donorkonferencián.
Angela Merkel és Donald Trump újabb találkozója Újabb látogatást tervez Angela Merkel német kancellár Donald Trump amerikai elnöknél, a találkozót április végén tarthatják meg - írta csütörtökön a Bild című német lap a hírportálján. A Fehér Ház meg...

Megbénítja Franciaországot a közlekedési sztrájk Komoly felfordulás okoz Franciaországban a vasutas dolgozók kedden kezdődött sztrájkja. A következő három hónapot ötnapos ciklusokra osztották a munkabeszüntetés szervezői: három nap munkát két nap s...
Határozatlan idejű sztrájkba kezdenek a francia vasutasok Komoly tesztje jön Emmanuel Macron munkaügyi liberalizációs reformcsomagjának. 1995 óta az összes francia kormány elbukott, amikor kezdeni akartak valamit az állami vasúttársasággal.
Franciaországban átalakítják a választási rendszert A francia kormány jövő héten mutatja be a választási kampányban Emmanuel Macron államfő által megígért intézményi reformtervezetet, amely a parlamenti képviselők számának 30 százalékos csökkentését és...
Német sajtó: Kurz jobb, mint Merkel Kurz fiatalos tüzét nagyra értékelik, miközben Merkelt már fáradtnak látják.
Az összes francia rendőrőrsön egyperces néma csenddel tisztelegtek Emmanuel Macron hősnek nevezte a dél-franciaországi túszejtésben meghalt csendőrt.
A NATO visszavonta hét orosz diplomata akkreditációját Már Trump és Macron között is szóba került a Szkripal-ügy.