Megrongálták a Fidesz kerületi irodáját

A párt feljelentést tett.

2018. március 17. 18:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fidesz: a szocialisták taszították devizahitelbe a családokat Ha rajtuk múlott volna, több mint egymillió magyar család veszítette volna már el otthonát, és családi otthonteremtési kedvezmény sem lenne.

A választási informatikai rendszer későbbi kulcsemberei ott voltak a Fidesz 2010-es eredményváróján Kicsi a világ. A cég és Havasi Bertalan sem árulta el, hogy mit keresett Orbán Viktorral és Habony Árpáddal közös fotón Arató Dávid és Karlócai Balázs.
Gördülékenyebb lesz a választás Szigorították a kampányfinanszírozásra vonatkozó szabályokat és könnyítettek a külhoni magyarok helyzetén. Többek között ezeket a változtatásokat tartalmazza az országgyűlés által elfogadott, választá...
Fidesz: Magyarország biztonsága veszélyben van Hende Csaba kormánypárti képviselő az Országgyűlésben arra hívta fel a figyelmet, hogy sem a migráció, sem a migránsbarát brüsszeli politika veszélye nem múlt el.
Kiütéses Fidesz-KDNP győzelem Veszprémben Kovács Áron (Fidesz-KDNP) nyerte a veszprémi időközi önkormányzati választást a szavazatok több mint 80 százalékával - tájékoztatta vasárnap az MTI-t a település jegyzője
Az MSZP, a Párbeszéd és a Jobbik szerint a Fidesz megzsarolta őket, hogy megszavazzák a képviselői fizetésemelést, erre ők meg is szavazták Ugye, milyen logikus, hogy amikor egy kétharmados kormánytöbbség pofátlan zsarolással áll elő, abból az ellenzék nem médiakampányt csinál, hanem lazán beáll az amúgy súlytalan parlamenti munkát végző ...

Videó: A Fidesz Európát érintő politikájáról Ami a héten történt:
Durván megemelik a képviselők fizetését Áprilisban a Fidesz még tagadta, hogy a téma napirenden lenne. Most kiderült, hogy a javadalmazást a piaci bérekhez kell igazítani.
A Terror Háza kutatási igazgatója szerint meg kell szabadulni attól a sablontól, hogy Esterházy a jó író Békés Márton a Fidesz győzelméből azt a következtetést vonta le, hogy Jancsó és Esterházy helyett népibb értékekre van szükség.
Az egykori III/II-es Szita Károly segítséget kért Gulyás Gergelytől, hogy megrendszabályozhassák a vendéglátóhelyeket Egy átlagos nap a Fidesz-univerzumban.
Brutális Fidesz győzelem Kétharmad körüli győzelmet arattak a Fidesz–KDNP jelöltjei a tegnapi fővárosi, időközi önkormányzati választásokon. Józsefváros új polgármestere Sára Botond, a kerület eddigi kormánypárti alpolg...
Fölényes kormánypárti győzelem a Józsefvárosban A Fidesz-KDNP jelöltje a leadott szavazatok 62,6 százalékát kapta 95 százalékos feldolgozottság alapján.