Matolcsy nem tud Kósa 1300 milliárdos ügyéről

A nemzetbiztonsági bizottság elnöke kérdezte a tárca nélküli miniszter kötvényjegyzésével kapcsolatos állításokról.

2018. április 9. 13:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kósa végre bevallotta: viccel Imádja a humort. Például azt, hogy a képviselőknek megemelték a fizetését, az otthonápolást végzőknek meg nem. :DD

Ember még nem beszélt olyan szépen senkiről, mint a független balmazújvárosi polgármesterjelölt Kósa Lajosról A helyi fideszes parlamenti képviselő favoritja, Nagy Tamás első osztályos, anyák napi szavalókat megszégyenítve mondta fel a kampányszöveget.
Ütős anyag a BMW-gyár, Kósa Lajos már 10 ezer új munkahelyet vizionál tőle Igaz, a fideszes képviselő nem egyszerre, hanem 2050-ig számít arra, hogy ez összejön.
Kósa nagyon boldog a debreceni BMW-gyár miatt Gyárat épít a BMW Debrecenben, a hírt a város egykori polgármestere sem hagyhatta szó nélkül.
Kósa Lajos szerint Jean-Claude Juncker alkoholista Mióta nem miniszter, még szabadabban fogalmaz, mint korábban.

Kósa Lajos: ha nem a jobboldal nyer, Európa elveszett A Fidesz országos kampányfőnöke megállapította, hogy a baloldal folyamatosan támadja a keresztény értékeket, miközben az európai jobboldal hátrál.
A medvetámadás elterelte a figyemet Németh Szilárd pásztortarhonyájáról Kósa Lajos a sertéságazatról, Bakondi György az francia fociválogatottról beszélt, miközben a legfelsőbb szinteken bontakozott ki egy vita az éjszakai medvetámadásról. Egy szemtanú is előkerült. Tusvá...
În Transilvania a fost înregistrată o familie de berze care şi-a facut cuib la o altitudine neobişnuit de mare Cluj-Napoca, luni, 23 iulie 2018, (MTI) - La Beliş, judeţul Cluj, a fost luată în evidenţă de către cercetători, o familie de berze care şi-a făcut cuib la o altitudine neobişnuit de mare, de 1110 m. ...
Kiadhatják a magyar hatóságoknak a Kósa Lajostól befektetési tanácsot kérő csengeri örökösnőt A csengeri asszony április elején hagyta el az országot, most újra hazatérhet.
Kósa: Már tart a kampány az önkormányzati választásokra A fideszes két fontos kérdésre sem adott egyenes választ.