Matolcsy nem tud Kósa 1300 milliárdos ügyéről

A nemzetbiztonsági bizottság elnöke kérdezte a tárca nélküli miniszter kötvényjegyzésével kapcsolatos állításokról.

2018. április 9. 13:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A szakmai sikerek titka is az érzelmi intelligencia! Interjú Kósa Erikával
Váratlanul lemondott Kósa bizalmasa, a csengeri eurómilliárdos üzlettársa Orendi Mihály távozását a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség vezetői előtt jelentette be.
Kósa Lajos megint eliszkolt egy kérdés elől (videó) "Áh! Várjatok meg!"
A csengeri örökös nem járul hozzá egyszerűsített kiadatásához Arra hivatkozik, hogy hamarosan megkapja az 1300 milliárdot, amit Kósa Lajossal kezeltetett volna.
Távozik az Alteo kontrolling igazgatója Távozik az Alteo kontrolling igazgatója - tette közzé a társaság. Kósa András kontrolling igazgató 2018. május 11. napjával távozik a cégtől - olvasható a közelményben. 2015. június 1. napja óta...
28 éve folyamatosan a Parlamentben: Orbán, Kósa, Kövér és majdnem Varga is És ismét tagja lesz a parlamentnek a legrejtélyesebb figura, a fideszes Bíró Márk is, aki nyolc év alatt nem szólalt fel.

A bizottság, ahova Kósa Lajos hoz friss levegőt A csengeri üggyel hitelessége megrendült, de Németh Szilárdhoz képest még ő is vállalható alternatívának tűnik.
Nemzeti szósz A magát valami okból mértékadónak tartó Népszava szerzője, N. Kósa Judit például az Emberi Erőforrások Minisztériumának leendő első emberével, Kásler Miklóssal nincs kibékülve.
Elfoghatták Svájcban az 1300 milliárdos örökséggel Kósa Lajost behülyítő csengeri nőt Szabó Gáborné ellen a múlt héten adtak ki európai elfogatóparancsot.
Messze Kósa Lajos kapta a legkisebb epizódszerepet Orbán kormányaiban 2010 óta Orbán kipróbálta régi barátját, nem vált be.
Kósa Lajos pünkösdi királysága Jelentősen hátrébb szorulthat a Fideszes-ranglétrán.
Nem lesz a következő Orbán-kormány tagja Kósa Lajos - a nap hírei Megállapodtak a pártok az Országgyűlés bizottsági struktúrájáról. Újabb állomásokat akadálymentesítenek a 3-as metró vonalán.