Ezért jelentkezett Karin az Áll az alkuba

Ismerd meg az Áll az alku játékosát, a gyönyörű Karin Dragost! Az ismert vlogger meglepő okból jelentkezett a műsorba, de hogy mi is volt ez, a videóból kiderül!

2018. április 12. 22:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sokkoló fotó! Összeverték a magyar énekest Sokkoló fotót töltött fel összevert arcáról a külföldön élő Szecsődi Kari, aki annak idején még a Megasztárban tűnt fel Szecsődi Károly néven. A szebb napokat látott énekes egy ideje párkapcsolatban é...
Kézi-BL: a győri kapusbravúrokról beszél most Európa Kiss Éva és Kari Aalvik Grimsbö is remekelt a Montenegróban győztes ETO kapujában.

Friss hírek
Maksa Zoltán hitelcsapda miatt lakik a szüleivel Új párja és édesanyja megfér a közös konyhában.
Szülőszobán látták egymást utoljára, most újra találkoztak Együtt tolták ki őket a szülőszobából 18 éve, és azóta először találkozott Kíra és Zoé. A budapesti lányok többé nem szakadnak el, fogadott testvérei lesznek egymásnak.
Berki volt focistájával jár Hódi Pamela Már a gyermeke anyja mellett is többször Tinderezett Berki Krisztián.
Esküvője előtt élesztették újra Zsoltot - Szabadnapos katona mentette meg az életét Autójában állt meg a szíve a vőlegénynek. Szerelmének, Mariettának és egy arra járó önzetlen katonának, Lászlónak köszönheti az életét.
Drágám, add az életed! - II. évad 19. adás 1. rész Éva ismét kiengedte párját a kalitkából, Laci pedig teljesítette hölgye óhaját, köszönhetően remek földrajztudásának. Majd Vica vállalt be egy olyan feladatot, amihez talán nem ártott volna jogosítvány...
Kőkemény küzdelem a plüssállatokért Laci elképesztő erővel vetette bele magát a plüssök megmentésébe, hogy mindenki kiszabadult-e, kiderül, ha megnézed a videót.

Elképesztő! Egy plüss elefánt miatt tört el az alkus Karin karja Fogadásból ugrott át egy plüss elefántot Karin. A fogadást megnyerte, de a karját eltörte...
Szkripal-ügy: a tisztázásáig nem várható osztrák álláspontváltozás A Szkripal-ügy minden részletének teljes felderítését követelte kedden Karin Kneissl, osztrák külügyminiszter.

Top hírek:
A színésznő élő adásban jelentette be, hogy babát vár - Másodszorra lesz anya Claire Danes Claire Danes azt nem árulta el, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt.
Ő Till Attila gyönyörű felesége - Krisztináért már 21 éve bolondul Till Attila 1997-ben vette el feleségül Krisztinát.
A legerősebb házi izzadásgátló 3 összetevőből: természetes és filléres anyagokból Otthon is könnyedén készíthetsz olyan, hatásos izzadásgátlót, ami a legtöbb boltival ellentétben nem tartalmaz rákkeltő anyagokat.
Egyedül él Szibéria közepén a 76 éves nagymama: boldogan korcsolyázik a tavon Bár a családja már beköltöztette volna a városba Lyubov Morekhodovát, az idős hölgy ragaszkodik a saját életmódjához.
2018-as fürdőruhadivat: ezek lesznek a legdivatosabb darabok a szezonban A Calzedonia divatbemutatóján nézhettük meg, milyen lesz az idei fürdőruhadivat.
Keresztes Ildikó 53 évesen is dögös bikiniben - Egész alakos fotót posztolt Keresztes Ildikó ötven fölött is nagyon szexi bikiniben.