Sea of Thieves - ilyen újításokra számíthatunk

A Rare fejlesztői elárulták, mire számíthatnak azok, akik a következő hónapokban kimerészkednek a tengerre.

2018. április 13. 21:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sea of Thieves - az új kaland mellett több javítást is hoz a legújabb frissítés Az 1.1.4 sorszámú patch számos javítással és bugfixekkel teszi jobbá a kalózos MMO-t.

Friss hírek
The Cycle - sci-fi lövöldén dolgoznak a Spec Ops: The Line fejlesztői Ráadásul már képeket és egy trailert is kaptunk az elég érdekesnek tűnő projekthez.
Shadow of the Colossus - így kell legyőzni 16 óriást fél óra alatt Egy ügyes játékos elképesztően gyorsan végigküzdötte magát több behemóton is.
Jurassic World Evolution - már 1 millió példány fogyott, ennek fele PC-s Az emberiség kezd ráeszmélni arra a megcáfolhatatlan tényre, hogy a dinoszauruszok a világ valaha volt legmenőbb lényei.
Ez a rendszer válthatja le az Androidot 5 éven belül a feledés homályába merülhet az Android - a Google Fuchsia operációs rendszere hivatott leváltani.
BRÉKING: Befutott az első előzetes az Üveghez Nem egy szokványos szuperhősmozi...
A galaxis őrzői vol 3. - kirúgták James Gunnt A Disney egy közleményben indokolta meg, hogy miért menesztették a rendezőt.

Ahol a Sea of Thieves elhasalt - kipróbáltuk a Skull and Bonest Sokat kell még fejlődnie a Ubisoft kalózok csodájának, de ha egyszer beérik, akkor az óceán mindkét partján rettegik majd a hatalmát.

Top hírek:
Stardew Valley - még nyáron megjelenik hivatalosan is a többjátékos mód Már eddig is lehetett tesztelni az új funkciót PC-n, de most végre kiderült, mikor ér véget a béta.
Mario Kart 8 Deluxe - Link is versenybe száll Ingyenes frissítést kapott a Mario Kart 8 Deluxe, amely egy új versenyzőt állít a rajtvonalhoz. Link saját motorján robog be a pályára egészen a The Legend of Zelda: Breath of the Wild-ból.
Hearthstone - az egyik új lap teljesen lecseréli a paklidat Whizzbang the Wonderful talán az eddigi legfurább kártyalap. Mellé még pakli se kell, mivel hozza magával a sajátját.
The Walking Dead - itt a 9. évad trailerének kis részlete Az SDCC-t a The Walking Dead sem hagyja ki. Hamarosan kapni fogunk egy rendes trailert is, de egyelőre be kell érnünk egy teaserrel.
Megjött az első igazi Dragon Ball Super: Broly trailer Az első rendes előzetes iszonyatosan kemény harcokat és Broly előzmény-történetet ígér. A csatába még Frieza is beszáll.
A legnevetségesebb The Walking Dead teória makacsul tartja magát a rajongók fejében Robert Kirkman egy kerekasztal-beszélgetés során mesélt a rajongók ötleteiről. Egy visszatérő gondolatot egyszerűen nem bírnak sokan elengedni, amivel minden rejtélyt megfejteni vélnek.