Sea of Thieves - ilyen újításokra számíthattok

A Rare fejlesztői elárulták, mire számíthatnak azok, akik a következő hónapokban kimerészkednek a tengerre.

2018. április 13. 21:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sea of Thieves teszt Írd meg saját legendádat, válj minden tengerek legnagyobb kalózává valahogy így szólt e játék ígérete, amiből négy év fejlesztés után sajnos vajmi kevés vált valósággá.
Sea of Thieves teszt Vasmacskát felhúzni, ágyúkat megtölteni, kihajózunk! Az a hitvány, féleszű patkány, aki ma a legnehezebb kincses ládát hozza el nekem közületek, éjjel a számlámra mulathat - de csak miután ragyog a fe...
Sea of Thieves - furcsaságok PC-n A Digital Foundry átvizsgálta a játék Windows 10-es verzióját, és számos érdekes tulajdonságra derítettek fényt. Ezek legtöbbje a PC-s tábort több ponton is negatívan érinti, mind grafikai beállítások...
Elképesztően sikeres a Sea of Thieves A Microsoft tájékoztatása szerint a Sea of Thieves premierjének napján több mint egymillióan játszottak a játékkal, míg a premier hetében ez a szám kétmillióra ugrott. Ezzel az Xbox One-generáció legk...
Sea Of Thieves - jelenleg nem elérhető az Xbox Game Pass előfizetőknek Egy kellemetlen hiba folytán most nem tudnak kalózkodni azok, akik a Microsoft előfizetős szolgáltatásával érnék el a játékot.
Brit toplista: élen nyitott a Sea of Thieves Játékmegjelenésben gazdag hetet tudhatunk magunk mögött, a brit eladási toplistán hat új cím is feltűnt. Az persze már más kérdés, hogy ezek közül egyik sem robbantott kasszát.

Kincs, ami nincs | Sea of Thieves LIVESTREAM Újra kihajózunk, ezúttal daevvel, hogy levadásszuk az összes kalózt a virtuális tengeren.
Sea of Thieves - drága lesz a halál A révész nem fog sokáig ingyen dolgozni. A jövőben ára lesz a halálnak, és ezt a hírt kevés kalóz fogadta örömmel.
Sea of Thieves - megvan az egymillió játékos A Rare jelentése szerint több mint egymillió játékos ugrott fejest a Sea of Thievesbe a megjelenés óta. A játékosáradatot szerverproblémák kísérték, erről is beszélt a fejlesztőcég.
Sea of Thieves - már most aggódnak a játékosok a tartalom miatt Akármennyire is szórakoztató jelenleg a kalózos móka, sok játékos elégedetlen a kozmetikai és egyéb tartalmak mennyiségével.
Elsődlegesen hibajavításokat hoz az új GeForce driver A WHQL minősítésű, 391.24-es meghajtó bizonyos problémák kezelése mellett a Sea of Thieves című játékra is felkészült.
Sea of Thieves - rendhagyó az első napi patch A Rare úgy gondolta, hogy egy különleges tárgy képében egy apró szóviccet csempész a játékba.