Budán is maradtak a fideszes nyertesek: Simicskó és Gulyás Gergely

Változatlan az eredmény száz százalékos feldolgozottságnál.

2018. április 14. 19:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gulyás Gergely: A migráció központi kérdés marad A kormánynak száz százalékig igaza van a migrációval kapcsolatos tartalmi kérdésekben jelentette ki szerdán egy választást értékelő konferencián a Fidesz frakcióvezetője.
Baloldli konferecia a jövőről, Szél el sem ment Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke szerint a gazdaság teljesítményét és a kormány migrációval kapcsolatos fellépését díjazták vasárnap a választók
Gulyás Gergely: A bevándorlás elutasítása nem xenofóbia, hanem életösztön A Fidesz frakcióvezetője reagált az EBESZ jelentésére.
Első fideszes reakciók: "Bizakodóak vagyunk" videó Halász János, Kovács Zoltán és Gulyás Gergely szerint is pozitív a magas részvétel a választáson.
Gulyás Gergely: száz felett minden egyes mandátum ajándék A Fidesz frakcióvezetője szerint az elmúlt évek fejlődésének folytatásához a Fidesznek kell nyernie.
Gulyás Gergely szerint nem reális, hogy a Fidesz kétharmadot szerez, de erre nincs is szükségük És sajnos nem tudott egyetlen olyan esetet sem mondani, amikor az ENSZ ránk erőszakolta volna az akaratát.

A Fidesz frakcióvezetője és a Momentum jelöltje tegeződve szidta Gyurcsányt Gulyás Gergely váratlanul elvállalt egy vitát a helyi momentumos ellenfelével. De nem mindenben volt vita.
Kiutasított egy magyar diplomatát Oroszország - a nap hírei A kormányalakításhoz szükséges 100 mandátum megszerzését nevezte a Fidesz céljának április 8-án Gulyás Gergely, a párt alelnöke. Újabb visszalépésekről egyezett meg az MSZP-Párbeszéd, a DK és az Együt...
Gulyás: Európában ma nem lehet szabadon érvelni A migráció, az identitás és az iszlám megítélésében ma nem lehet Nyugat-Európában szabadon érvelni egyik vagy másik álláspont mellett - mondta Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője kedden egy, ...
Gulyás Gergely: Minden korábbinál nagyobb a választás tétje A Fidesz farkcióvezetője szerint egy héttel a választások előtt az már biztosra vehető, hogy a Jobbik és a baloldal sem tudja majd megszerezni a voksok nagy részét.
Szájer József és Gulyás Gergely lendületesen benémult Az ügynökügy a Fidesz szerint csak a választásokon érdekes.
Megújult a nővérszálló Megújult a Szent János kórház nővérszállója Budapesten. Az átadón Gulyás Gergely a Fidesz frakcióvezetője arról beszélt, kulcsfontosságúak, hogy méltó körülmények között pihenhessenek azok, akik az áp...