Történelmi fesztivál Tatán

Török-magyar összecsapást láthatnak az érdeklődők május 18. és 20. között a Tatai Patarán, ahol a vár visszafoglalását elevenítik fel hatszáz, korhű ruhába öltözött hagyományőrző közreműködésével.

2018. április 16. 1:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Inkubátorházak épülnek Esztergomban, Komáromban és Tatán Kezdő vállalkozók tevékenységét segítő inkubátorházak épülnek három vidéki városban.

Busszal karambolozott egy autó Tatán A kocsi felborult, az utat lezárták.

Friss hírek
Újra rajzolhatja a piacokat a fordított ICO-k lehetősége Reverse ICO formájában vonhatnak be tőkét és nyithatnak új piacokat a meglévő, akár nagyvállalati volumenű szereplők már felépített termékeik vagy szervezeti felépítésük decentralizálásával.
Kedvező tendenciák alakultak ki a hazai autópiacon Kedvező tendenciák alakultak ki a hazai új és használt autók piacán, lényegesen csökkent a hitelfelvétellel történő vásárlás - mondta Fojt Attila, a Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesületének (MGOE) elnöke az M1 aktuális csatornán szombaton.
Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.07.22) Itt a Pénzcentrum 2018.07.22-i időjárásjelentése....
Kórházbezárásokról szóló híreket cáfoltak Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ határozottan cáfolja és álhíreknek nevezte szombati közleményében a korábban megjelent, kórházbezárásokról szóló sajtóbeszámolókat. A magyar egészségügy...
Magyarok milliói élnek így: imádják, pedig százezrekbe fájhat Mutatjuk, hogy úszhatnák meg....
Penny Market: Okos megoldások a bevásárláson túl Újabb okos megoldással könnyíti meg vásárlói mindennapjait a Penny Market. A diszkontlánc érdi üzlete mellett nyitotta meg kapuit az ország első pébégázpalack-automatája.

Az ország egyik legnagyobb családbarát fesztiválját tartják Tatán Az ország egyik legnagyobb családbarát programját tartják a hétvégén Tatán. A Víz, Zene, Virág Fesztiválon rendezik meg a virágkötők magyar kupáját, de lesz vitorlásverseny, vízi karnevál, repülőshow ...
Családi fesztivál Tatán Zene és látványosság kicsiknek és nagyobbaknak.
Marcellina: Fehér Éjszaka Tatán a Víz, Zene, Virág Fesztivál 0. napján, június 21-én Vakokat segítő okostelefonokra gyűjtenek.

Top hírek:
Már nem a Suzuki a mi autónk? Megvan, mi a magyarok kedvence 2018 második negyedévében új csúcsra ért a hazai használtautó-piac: a gazdát cserélt használt személyautók száma az időszak során elérte a 201 ezret, ami 20 ezerrel magasabb a valaha mért legnagyobb értéknél.
Ezzel ütheti ki vetélytársait a McDonald's Világszerte új stratégiát követnek, komoly bevételeket várnak az újítástól.
10 ország, ahol pénzben mérik az állampolgárságot Nemcsak az új házakat, luxusjachtokat vagy szép autókat gyűjtik a gazdagok, hanem az útleveleket is - mert bizony vannak olyan országok, ahol nem kell éveket dolgozni meg ott élni ahhoz, hogy egyszer...
Leginkább a munkaerőhiányra panaszkodnak az amerikai vállalatok A Fed által szerdán közzétett Bézs könyv alapján a vállalatok legnagyobb problémája jelenleg a munkaerőhiány, mivel az amerikai gazdaság gyakorlatilag elérte a teljes foglalkoztatottság szintjét.
Nem volt telitalálatos szelvény az ötös lottón De a négytalálatos szelvény majdnem kétmillió forintos nyereménnyel jár.
Több mint egy tucat naperőművet épít az Alteo Újabb, összesen közel 7 MW kapacitású napelemes kiserőművet épít az Alteo Energiaszolgáltató Nyrt., miután a társaság megszerezte a beruházások engedélyeivel már rendelkező kft-k tulajdonjogát. Az...