Történelmi fesztivál Tatán

Török-magyar összecsapást láthatnak az érdeklődők május 18. és 20. között a Tatai Patarán, ahol a vár visszafoglalását elevenítik fel hatszáz, korhű ruhába öltözött hagyományőrző közreműködésével.

2018. április 16. 1:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felújították Tatán a Bláthy szakgimnázium kollégiumát és tantermeit A beruházás csaknem kétszázmillió forintos költségének fele EU-s támogatásból származott, a másik felét a Nemzetgazdasági Minisztérium biztosította.

Friss hírek
Történelmi fesztivál Tatán Török-magyar összecsapást láthatnak az érdeklődők május 18. és 20. között a Tatai Patarán, ahol a vár visszafoglalását elevenítik fel hatszáz, korhű ruhába öltözött hagyományőrző közreműködésével.
Trump elnök hazugnak nevezte az FBI volt igazgatója emlékiratait Donald Trump amerikai elnök vasárnap egy sor Twitter-bejegyzésben élesen támadta és hazugnak nevezte James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) volt igazgatója emlékiratait.
Óriási érdeklődés a szinkronúszók országos bajnokságán Óriási érdeklődés mellett rendezték meg a hétvégén a szinkronúszók országos bajnokságát, amely egyben főpróbája is volt a május 18. és 22. között sorra kerülő világkupa-versenynek.
Befejeződött a montenegrói elnökválasztás Befejeződött a montenegrói elnökválasztás, vasárnap este nyolc órakor bezártak a szavazóhelyiségek. A részvételi arány a CeMI ellenőrző és kutatóközpont adatai szerint 19 óráig 58,6 százalékos volt, az országos választási bizottság legutóbb a 15 órai adatokat közölte, addig a szavazásra jogosultak 41,95 százaléka voksolt.
A clevelandi állami egyetemen is lesz magyar oktató Az Egyesült Államokban hamarosan a clevelandi állami egyetemen is lesz magyar oktató.
Megjött a friss jelentés: erre számíthatunk a jövő héten A hét első felében nem sok napsütésben lesz részünk....

23 milliárd forintot költ a Spar idén áruházakra és munkahelyekre Hatalmas beruházásba fognak Tatán, amelyet több új áruház követ még idén.

Top hírek:
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Trendelemzés és piacralépési pontok - előadás Szeretnél tartós sikereket elérni a tőzsdén? A hosszú távú sikeresség egyik útja a technikai elemzés alapjainak elsajátítása. Néhány, nem is oly ördöngős módszer használata jelentősen hozzájárulhat...
Az orosz külügyminiszter szerint elfogadhatatlan és jogellenes volt a szíriai támadás Elfogadhatatlannak és jogellenesnek nevezte az Egyesült Államoknak és szövetségeseinek a Szíriával szembeni katonai fellépését Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy szombati moszkvai tanácskozáson.
Így lesz egy 32 milliós ház a végén 45 millió: ezekre figyelj, ha építkezel Pillanatok alatt elszállhatnak a költségek....
10 pusztító szuperfegyver, amivel rommá lőheti egymást Oroszország és Amerika Bár pénteken még visszakozni látszott, Trump elnök szombat hajnalban mégis megtámadja Szíriát és az Asszad-kormányt, akiket Oroszország 2015 óta legkorszerűbb fegyvereivel és legkeményebb katonáival...