Akadozott a Facebook

Reggel óta akadozik a legnagyobb közösségi oldal. Kiküldtek egy adatvédelmi tájékoztatót, és azóta gyakorlatilag használhatatlanná vált az oldal. Telefonon és táblagépen gond nélkül fut, de számítógépen már nem annyira.

2018. április 16. 12:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Facebook most tényleg letiltja a 13 év alattiakat Elvileg nekik nem is lenne szabad használni a közösségi szolgáltatást, de eddig a Zuckerberg-birodalom csak lazán érvényesítette ezt a szabályt. Most azonban jön a szigor.

Hollik István szerint félreértették a vb-döntőről írt Facebook-posztját Szerinte nem tett minőségbeli különbséget a bevándorló országok és a nemzeti tudattal rendelkező keresztény országok között.
Rengeteg érzékeny adatot tereget ki felhasználóiról a Venmo Alapértelmezett beállítások mellett a tranzakciólista, név, sőt Facebook ID is nyilvánosan elérhető. Több mint 18 millió felhasználó adatait láthatja bárki.
Ma van az emojik világnapja: de honnan jöttek a modern hieroglifák? Ha már a Facebook mindenkinek feldobálja, hogy július 17-én a szövegbe ágyazott hangulatjeleket ünnepeljük, megnéztük, honnan erednek. Emoji-történelem következik.
[Frissítve] Jöhet a Facebook reklámmentes utódja A saját webshopból tartaná el magát az Openbook.
Ha a Facebook helyében lennénk, ezt is lemásolnánk a Messengerhez Ha a Facebook nem tud valamit felvásárolni, akkor lemásolja ezt megtanulhattuk a Snapchat példáján, és most mutatunk egy olyan alkalmazást, amelyhez hasonlónak sokan örülnének a Messengerben.

Több kütyüt is kiadhat a Facebook, most már nagyon készülődnek rá Shahriar Rabii a Google saját processzorainak fejlesztéséért felelős csapatot vezette, most a Facebooknál csinálja majd ugyanezt.
Megerőszakolt csecsemőket nézni napi nyolc órában nem álommeló A Facebook moderátorai alulfizetettek, stresszesek, és nem bírnak a borzalmakkal.
Amerikai-kínai közeledés hírének örültek a tengerentúli tőzsdéken Meggyőző erősödéssel fejezték be a főbb tengerentúli tőzsdeindexek a csütörtöki kereskedési napot. A kiemelkedően teljesítő technológiai szektor új csúcsra repítette a Nasdaqot, a Facebook új rekord.....
Humánus leépítést említett a közszférában Gulyás Gergely miniszter Az is kiderült, mit jelentenek Orbán Facebook-üzenetei.
Zseniális reklámokkal újít a Facebook Virtuálisan felpróbálhatóak lesznek például a szemüvegek.
Ronaldo utolsó Facebook-bejegyzése a vébé óta Jó pár nappal ezelőtt volt.