Elvette Simicska a VEZ-001-et Vonától, nem használhatja többet az Audit

Bayer Zsolt számolt be Simicska ellentmondást nem tűrő büntetőakciójáról. Dühös a Jobbik gazdája.

2018. április 16. 14:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Avant-garde Az új Audi A6 Avant Magasfokú mindennapos használhatóságát és széleskörű variálhatóságát dinamikus formavilággal ötvözi az új Audi A6 Avant, amelynek markáns vonalak jellemezte hátulja rugalmas és sokoldalú csomagtér-kon...
Megtagadta nemzetét Simicska tévéjében a jobbikos Pörzse Sándor, a megboldogult Barikád - radikális hangvételű hetilap - volt főszerkesztője Simicska tévéjében többek között kifejtette, hogy neki már nincs nemzete.
Kettős győzelemmel négyes döntőben a címvédő Győri Audi ETO KC A Final Four sorsolását kedden rendezik a magyar fővárosban, a tornára pedig május 12-én és 13-án kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.
Simicska állítólag 1,5 milliárdot kér Ungártól a bezárt Magyar Nemzetért A hírek szerint 1,5 milliárd forintot kell fizetnie Simicska Lajosnak az LMP elnökségi tagjának, Ungár Péternek, ha vinni akarja a héten leállított Magyar Nemzetet tudta meg a 24.hu.
Simicska Lajos újra megnyerte az oszlopháborút a főváros ellen Az oligarcha oszlopai állnak, pedig az önkormányzat megpróbálta eltakarítani őket. A bíróság Simicska javára ítélt.
Hátat fordítottak a bukott Vonának Az Index egy zenés videóval figurázta ki Vona Gábor politikai pályafutásának elmúlt nyolc évét. Simicska Lajos portálja e támadás előtt azonban a kampány utolsó pillanatáig támogatta az egykori pártel...

Kétharmados sajtóvész - Veszélyben a Magyar Nemzet Simicska Lajos nem tudja tovább finanszírozni teljes médiabirodalmát - A Hír TV csökkentett üzemmódban folytatja.
Elképesztő egymásra mutogatás kezdődött a bevándorláspárti LMP-n belül A Simicska-közeli Hadházy Ákos máris megtalálta a bűnbakot a vasárnapi leszereplés miatt.
Kész Zoltán elbukta Veszprémet, gratulált a fideszes legyőzőjének A 2015-ben időközin győztes független jelölt nem tudta megtartani mandátumát Simicska városában.
Hiányzói nélkül is hengerelt a Győri ETO a kézi BL-ben A címvédő Győri Audi ETO KC remek játékkal nyert Montenegróban.
Folyamatosak a tiltakozások Vona politikája ellen Karcagon Simicska-párt felirattal jelentek meg, és megszólalt a müezzin is.
100 milliós villákban lakik a Jobbik vezérkara Simicska milliárdjaiból dőzsölnek a korrupt Jobbik vezetői.