Megfizethető, mégis körbevesz a luxus: Dubajban ezt láttam 3 nap alatt

Dubaj szépségét már egészen olcsón is élvezheted.

2018. április 16. 15:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Megfizethető, mégis körbevesz a luxus: Dubajban ezt láttam 3 nap alatt Dubaj szépségét már egészen olcsón is élvezheted.
Tóth Andi villantós ruhában szerepelt a tévében Nem sokat bízott a fantáziára Tóth Andi mintha viselt is volna ruhát, meg nem is A Nagy Duettben.
Ezért nem vonta vissza a válókeresetet Hosszú Katinka Már mindenki azt hitte, hogy az edző és az úszónő végleg kibékült, azonban kiderült, hogy Katinka még mindig nem vonta vissza a válókeresetet.
Szexrabszolgákat toborzott és kínzott meg a híres színésznő Iszonyú kínos szektabotrányba keveredett a Smallville egykori két főhősnője, Allison Mack és Kristin Kreuk.
Igazi bombanő lett Pintér Tenya lányából - 19 éves Janka! Neked is látnod kell milyen gyönyörű Janka. 
John Travolta és Tom Cruise rühellik egymást - állítja egy ex-szcientológus Főleg Travolta az, aki féltékeny a Mission Impossible filmek színészére.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Péntek 13 Az utolsó pillanatban menekült meg a haláltól Polyák Lilla és Gömöri András Máté A színésznő és párja, Gömöri András Máté a riasztónak köszönheti az életét, valószínűleg az új páraelszívójuk lehetett a probléma okozója.
Pokoli győzelmet aratott Ricciardo Daniel Ricciardo ausztrál pilóta az antikrisztus szimbólumának (666) jegyé­ben nyerte meg a sanghaji futamot: a hatodik helyről rajtolt, a hatos kanyarban megejtett előzéssel állt az élre és pályafutása hatodik elsőségét szerezte meg. Persze, mindez lehet véletlen, ám hogy a siker letéteményese a csapatvezetés, az elvitathatatlan.
Jennifer Aniston irtó dögös volt az esküvőn - Szexi ruhában vonta magára a figyelmet A válása után ilyen szexi szettben kapták le a színésznőt.
Stílust teremtett a Vészhelyzet Ez történt a szereplőkkel a sorozat óta Stílust teremtett az 1994-ben indult kórházsorozat, a Vészhelyzet. A széria óriási sikert hozott a színészeknek, de csak George Clooney és Julianna Marguiles lett szupersztár.
Szupergyors bögrés, gyümölcsös süti: sokáig puha marad Még a mérleget sem kell elővenned! A bögrés, gyümölcsös süti szép magasra feljön, és pillekönnyű lesz.