Megfizethető, mégis körbevesz a luxus: Dubajban ezt láttam 3 nap alatt

Dubaj szépségét már egészen olcsón is élvezheted.

2018. április 16. 15:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Rosamunde Pilcher: Négy évszak 2/4 - teljes film Rendező: Giles Foster Szereplők: Tom Conti, Michael York, Senta Berger, Paula Kalenberg, Perdita Weeks, Tim Delap, Juliet Mills 
Véletlenül bukkantak egy csomó új holdra a csillagászok: az egyik nagyon különleges A csillagászok eredetileg a Naprendszer feltételezett kilencedik bolygója után kutattak, végül teljesen másra bukkantak.
Bőrsérülést okozhat a mobiltelefon Gondolta volna, hogy a mobiltelefonja, amit nap mint nap használ, bőrpírt, duzzanatot, viszketést, hólyagos bőrsérüléseket és hegesedést okozhat? A készülékekben található ko­balt és nikkel váltja ki ezeket az allergiás reakciókat, tehát aki az ékszereket is nehezen viseli magán, az jobb, ha a telefonjával is óvatosabban bánik.
Síszövetség: Egy évtized munkáját húzzák le a wc-n Kiabálás, ajtócsapkodás, tülekedés vezette fel a síszövetség tegnapi rendkívüli közgyűlését. Több klub mellett a sportág legismertebb alakja, Miklós Edit, az őt Magyarországra csábító Kaszó Klára és a korábbi főtitkár, Kapitány Ildikó sem jutott be az eseményre. A botrányt az okozta, hogy az áprilisban leváltott Bajai András elnök olyan közgyűlést hívott össze, ahol a teljes létszámú tagság helyett 15-en akartak döntéseket hozni, és hogy ezt nyugodtan megtehessék, két megtermett biztonsági őrrel tartóztatták fel a bejutni akarókat.
Házi pácban érlelt, ropogós csirkecomb zöldségágyon: egyszerre sül a köret és a hús Ha a fűszeres, zöldségágyon sült csirkecombot választod főfogásnak, nem kell sokáig a tepsi mellett ácsorognod.
A látnok műsora előre nem látott okok miatt elmarad Kabaréba illő szituáció alakult ki az angliai Doncasterben.

Top hírek:
Tolvai Reni smink nélkül - Egész másképp néz ki a több réteg festék alatt Képeken öt fiatal, magyar énekesnő kifestve és smink nélkül.
Szabolcsban így készítik: a nyári töltött káposzta bevált receptje A szabolcsi töltött káposzta igazi ínyencség. Nagyanyáink elsősorban a nyári konyhában, hatalmas adagokban főzték.
50 felett kezdtek el modellkedni, azonnal berobbantak a szakmába Megmutatják, hogy sosincs késő újdonságba kezdeni: ők ötven felett váltak elképesztően sikeres modellé.
A sors útjai - 38. rész Fernanda állapota Fernado Úrnak hála stabilizálódik. Carlos próbálja elmondani Pedronak, hogy mi történt a családjával. Amelia élet és halál között lebeg de a baleset előtt még elmondta Fernandanak, hogy nem Pedro az apja. Fernando Úr memóriája egyre rosszabb.
Férjek gyöngye - III. évad 21. rész Doug szülei gyors látogatásra érkeznek a városba, de az ajándékokon kívül egy végrendeletet is magukkal hoznak, hogy fiuk írja alá nekik.
Fatmagül - 111. rész Deniz és Fahrettin hazautazik. Kerim kezd megenyhülni az apja felé, szeretne elbúcsúzni tőlük a reptéren. Resat Yasaran sajtótájékoztatót tart, ahol mindent megtesz, hogy Fatmagül ellen hangolja a közvéleményt.