A Párbeszéd is beleáll a mobilgátas népszavazásba

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke és nyertes óbudai képviselője közölte, segítenek az aláírásgyűjtésben.

2018. április 16. 15:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az MSZP, a Párbeszéd és a Jobbik szerint a Fidesz megzsarolta őket, hogy megszavazzák a képviselői fizetésemelést, erre ők meg is szavazták Ugye, milyen logikus, hogy amikor egy kétharmados kormánytöbbség pofátlan zsarolással áll elő, abból az ellenzék nem médiakampányt csinál, hanem lazán beáll az amúgy súlytalan parlamenti munkát végző ...

Inárcsi tragédia: Tordai politikai lépéseket sürget A Párbeszéd politikusa megbocsáthatatlannak nevezte a gyilkosságot, de úgy vélte, érthető, mi vezetett idáig.
Párbeszéd: A versenyképességnek a kormány a legfőbb gátja A Magyar Nemzeti Bank újabb javaslatokat dolgozott ki az ország versenyképességének javítására.
Ez az Orbán-kormányok legfontosabb politikai innovációja A legfrissebb adatok szerint az ellenzéki pártok a DK-t kivéve mind gyengültek. Az MSZP-Párbeszéd a most mért eredmények alapján be sem jutna a parlamentbe.
Barabás: igenis létszámstop van a mentőknél Hazudozással vádolta a kormányt és 60 százalékos béremelést kért a mentősöknek a Párbeszéd politikusa.
TGM helyretette Tordai Bencét, meg a stílusát is A napokban Schilling Árpád "nemes" egyszerűséggel szartengernek titulálta a komplett ellenzéket. Most pedig TGM egy olyan írással ajándékozott meg minket, amelyben úgy tette helyre a Párbeszéd...

Médiaüzengetés helyett párbeszéd Megmutatjuk: ami a múltban történt, az nem érvényes a jelen kapcsolatainkra és a jövőre sem érzékelteti az új amerikai nagykövet.
Megállították Orbánt Brüsszelben: "Milyen menekültinvázióról beszél?" A brit tudósító és a magyar kormányfő közötti zajlott párbeszéd rögvest terjedni kezdett a Twitteren. A videót már közel 30 ezren látták.
Ittasan vezetett a képviselő Alkoholt fogyasztott, majd kocsiba ült az MSZP-Párbeszéd szövetség egyik országgyűlési képviselője. Burány Sándor elismerte, hogy ittasan vezetett. Az eset még januárban történt, a politikus azonban c...
Eltérően ítéli meg a migráció súlyát a kormány és a Párbeszéd Előbbi szerint az unióra nehezedő súlyos problémáról van szó, míg utóbbi szerint Magyarországra nem is nehezedik igazi nyomás.
Párbeszéd: Rengeteg józsefvárosi életét veszélyezteti a Metal-Art, be kell zárni A párt elnökségi tagja, Erőss Gábor szerint az üzem vélelmezhetően spórol a vegyi és káros anyagok ártalmatlanításával, és egyszerűen a csatornába engedik a mérgeket.
3-as metró: feljelentés, vizsgálat jöhet A DK feljelentést tesz, a Párbeszéd vizsgálatot követel a metrókocsik felújítása ügyében.