Édesburgonya, de mégsem krumpli

Egészséges, finom és sokoldalúan felhasználható élelmiszer.

2018. április 16. 15:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Megdupláznák a halfogyasztás Az Agrárminisztérium azon dolgozik, hogy a jelenleg fejenként 5,7 kilogrammos éves magyarországi halfogyasztás minél előbb megduplázódjon - mondta Nagy István agrárminiszter szombaton Mohácson, a II. Dunamenti Halfesztiválon, az agrárminisztérium közleménye szerint.
Napi horoszkóp: a Bakok sokat aggódnak - 2018.07.22. A Nyilasok gyönyörűek, a Szüzek takarítanak. Napi horoszkóp!
Gidrán lovakkal barátkoztunk Vajon mi adja a varázsát egy óriási, lovakkal és zöld legelőkkel tarkított birtoknak, s miért olyan fontos, hogy a magyar fajták velünk éljenek? A választ egyértelműen megtaláltuk az ország délkeleti csücskében, ahová bár hosszú út vezet, minden percéért megéri elutazni.
Rózsa György: Ne legyünk pipogya pasik! Rózsa György igazi úriember. Hetvenegy évesen is imádják a nők, ami nem is csoda. A legendás, jelenleg facér tévés pontosan tudja, hogyan illik a hölgyekhez közeledni és mit kell tenni azért, hogy a szerelem lángja sokáig égjen. Évtizedek alatt szerzett tapasztalatait most velünk is megosztja.
Egyre több magyar nyaral Horvátországban Egyre több magyar turista utazik Horvátországba - mondta Marin Skenderovic, a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti vezetője az M1 aktuális csatornán szombat este.
Kállay Bori: Végre koromhoz illő szerepet kaptam A színésznővel Triesztben találkoztunk, ahol elárulta: a nyári turnék mellett a pihenésnek, az unokáinak és férjének, Vitray Tamásnak szenteli az idejét, akivel idén végre megvalósíthatják hosszú évek óta dédelgetett vágyukat, és az ősszel még a nagymamaszerepbe is újra belekóstolhat.

Top hírek:
Átvágott vezeték miatt állt a Vodafone hálózata Több városban nem lehetett hívni, netezni.
Videón, ahogy házakat szippant föl az iowai tornádócsoport Nagyon ritka, hogy egyszerre ennyi szélvihar munkálkodjon egy területen.
Elmúltál nyolc? Akkor a Hangya és a Darázs nem neked szól Új műsorvezetői vannak a Marvel-kölyökklubnak: a két rovarméretű bohóc. Azért időnként felnőttek is nevethetnek a legújabb szuperhősfilmen.
Van egy rossz hírünk: vége a strandidőnek Szombaton napközben még csak kevés helyen - nagyobb eséllyel az Alföld keleti részein és a Nyugat-Dunántúlon - alakulhat ki gyengébb zivatar. Késő délutántól, estétől viszont nyugat felől zivatarrendszer érheti el az országot.
Ennyi minden történt a kvalifikáción Zuhogó esőt és egy csonka szabadedzést láthattunk néhány órával az időmérő előtt, amelyen még az esőtől függetlenül is óriási meglepetésre a két Sauber volt a leggyorsabb. Jöhetett az időmérő, már szárazon.
Pénzzel hallgattatják el Merkelék a terrortámadások áldozatainak hozzátartozóit A német kormány úgy döntött, hogy háromszor több pénz ad kárpótlásul a terrortámadásban meghalt áldozatok családjainak, mint eddig.