Édesburgonya, de mégsem krumpli

Egészséges, finom és sokoldalúan felhasználható élelmiszer.

2018. április 16. 15:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Bírságolna a főváros, ha hibás a NAV-os iparűzésiadó-bevallás Még mindig nem fogadja szívesen az önkormányzat, ha a NAV-on keresztül érkezik a bevallás.
Német lap: önfeljelentéssel küszöbölnék ki a hazatoloncolást a migránsok A hatóságok gyanúja szerint sokan csak azért jelentik fel magukat, hogy legalább az eljárás idején ne fenyegesse őket a hazatoloncolás veszélye.
Nyolcadik sztrájknapjukra készülnek az Air France dolgozói Kedden a járatok 70 százaléka közlekedik majd.
Íme a magyar hokiválogatott végleges kerete A csapat három kapussal, nyolc hátvéddel és 14 csatárral vág neki a budapesti vébének.
Kezdődik: Horváth Csaba bedobta az előválasztás ötletét az önkormányzati választásokra Az MSZP-s politikus szerint a VIII. és XV. kerületi időközi polgármester-választásokra már előválasztáson kiválasztott jelöltekkel kell indulni.
Évtizedek óta nem látott cápafaj bukkant fel a mumbai halpiacon Az eset is bizonyítja, hogy Indiában a természetvédelemmel komoly problémák vannak.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Friss! A Hatoslottó nyerőszámai a 15. héten Közel 1,3 milliárd forinttal lett gazdagabb egy szerencsés magyar....
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.