Május végéig tilos keszegféléket kifogni

A garda, a domolykó, a jászkeszeg, a szilvaorrú keszeg, a paduc és a márna fajlagos fogási tilalmi ideje május 31-ig tart.

2018. április 16. 16:37

A cikk folytatása...Friss hírek
Május végéig tilos keszegféléket kifogni A garda, a domolykó, a jászkeszeg, a szilvaorrú keszeg, a paduc és a márna fajlagos fogási tilalmi ideje május 31-ig tart.
Fontos európai pozíciót kapott Fekete-Győr András, a momentumos politikus édesapja Fekete-Györ András, az OBA volt vezetője immár európai szinten foglalkozhat a betétbiztosításokkal.
Próbáltam sokat szenvedni, de nem sikerült - Interjú Varró Dániel költővel Varró Dániel újra leírna mindent, ami miatt dühödt szülők a pokolba küldték, de azért hatnak rá a botrányok. És miért ne írna verset a Facebookról és laptopokról, ha egyszer a gyerek első mondata is a Youtube-ról szól? Interjú.
Négyes karambol Leányfaulnál A 11-es főutat teljes szélességében lezárták.
Tökéletes szülinapi ajándékot adott Debreczeni Zita Gianni tegnap lett 47 éves.
Valószínűleg ez a világ legrégebbi mémje 1921-ben jelent meg egy szatirikus magazinban.

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.
Juhászék pénzgyűjtésre használták a tüntetést 85 milliót már összeszedtek, Juhász szerint a másra szavazók most kérnek tőlük bocsánatot.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.