Azt hiszi, biztonságban van, mert nem csatlakozik a gépe a netre? Sajnos téved

Számtalan módon lophatók el adatok még egy olyan számítógépről is, amelyik nem csatlakozik az internetre. Például a tápkábelén keresztül.

2018. április 16. 17:00

A cikk folytatása...Friss hírek
26 másodperc alatt lenyomta a legjobb amerikai jogászokat a robotügyvéd A feladat unalmas szerződésírás és ellenőrzés volt, de az ügyvédi munka túlnyomó része ilyen rutindolgokból áll. A jogászok nem fognak sírni, ha ezeket gép végzi el helyettük.
Úgy kereshet majd képeket, ahogy eddig soha - újítást tesztel a Google Régóta nem változtattak a keresésen.
Mire vágyik a magyar utazó? A wifi már a harmadik a kívánságlistán A tisztaság mellett kényelmes, nagy ágyra és wifire vágynak a magyar utazók a GKI és a Bónusz Brigád kutatása szerint.
Próbálja ki, hogy nem eszik 24 órán át úgy tűnik, megéri Már egynapi koplalás erősítheti a belek őssejtjeinek gyengülő regenerációs képességét. Erre egérkísérleteket követően amerikai kutatók hívták fel a figyelmet a Cell Stem Cell tudományos folyóiratban.
A holdi nyersanyagok nyomában Az Európai Űrügynökség (ESA) július eleji konferenciáján a Puli csapat két taggal képviseltette magát.
Hogy mit fog tudni a jövő okostelefonja? Hatalmas vitákat generálni már biztosan Bár a napokban lezárult a technológiatörténet talán legismertebb szabadalmi vitája, a fegyverkezési verseny nem csillapodik. A sokasodó techszabadalmak az okostelefonok esetében könnyen megfojthatják az innovációt.

Top hírek:
Egy magyar drónos befoglalta a Balaton fölötti légteret, ilyenkor senki más nem szállhat fel Egyszerű állampolgárként, több napra szóló légtérhasználati engedélyt kért és kapott egy magyar, hogy a Balaton fölött repkedhessen, ami aztán igen abszurd helyzetet szült. A blokkolás miatt műrepülő Besenyei Péter bemutatója is elmaradhat. [Frissítve: törölhették a foglalás.]
Meglepetést hozott az egyiptomi szarkofág felnyitása A Nílus közelében folyó ásatásokon izgalmas események zajlanak.
Felnyitották a titokzatos fekete szarkofágot, amitől annyira rettegtek a tudósok Napokon át lázban tartotta a világot egy több mint 5 méter mélyen talált, és még érintetlen, fekete szarkofág. Mérete miatt a szakértők megrémültek, azt gyanították, valamilyen fontosabb személy feküdhet benne, nem is merték felnyitni. Aztán csak belekukucskáltak.
A májrák miatti halálozás jelentősen nőtt az USA-ban 43 százalékkal nőtt az Egyesült Államokban másfél évtized alatt.
A melanoma korai stádiumát kimutató vértesztet fejlesztettek ki Ez a teszt nagyon sok életet megmenthet.
Már 1 milliárd dollárt hozott fejlesztőinek az ingyen letölthető slágerjáték Korunk alighanem legsikeresebb játéka, a Fortnite már egymilliárd dollárnál is magasabb bevételt termelt ki pusztán a programon belüli kiegészítők árusításával.