Azt hiszi, biztonságban van, mert nem csatlakozik a gépe a netre? Sajnos téved

Számtalan módon lophatók el adatok még egy olyan számítógépről is, amelyik nem csatlakozik az internetre. Például a tápkábelén keresztül.

2018. április 16. 17:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Azt hiszi, biztonságban van, mert nem csatlakozik a gépe a netre? Sajnos téved Számtalan módon lophatók el adatok még egy olyan számítógépről is, amelyik nem csatlakozik az internetre. Például a tápkábelén keresztül.
Visszahozza legendás játékgépét a SEGA A Nintendo régi konzoljainak feltámasztását látva a SEGA is újra kiadja egykor méltán népszerű játékgépe, a Mega Drive füzetméretű változatát. Noha az elérhető játéklistát egyelőre nem ismertette a gyártó, minden idők egyik legsikeresebb darabja, a Sonic is bizonyára ott lesz rajta.
Csináltak egy fejre rakható készüléket, ami 100-ból 92 esetben megért mindent, amit csak magunkban mondunk ki A Massachusettsi Műszaki Egyetem által kifejlesztett AlterEgo megérti a szavakat, melyeket csak magunkban mondunk ki, így akár parancsokat, feladatokat is adhatunk neki.
Egy falu lakói mérgezhették meg a nyolc oroszlánkölyköt Rendkívül erős, fulladást okozó mérget kaptak az állatok.
A tikkelő gyerekek vizsgálata váratlan eredményt hozott A Tourette-szindróma tanulási előnyökkel jár.
Varázslatos háttérképekkel lepett meg minket az orosz űrügynökség

Top hírek:
Ismerje meg a grafént: ez a XXI. század csodaanyaga, ami (sok) mindent megváltoztathat Bár nemrég már űrbéli körülmények között próbálták ki a grafént, a XXI. század csodaanyagának tömeges alkalmazásában még a Földön sem sikerült áttörést elérni. Az EU egymilliárd euróval próbál lendíteni az ügyön, amelyen magyar kutatók is dolgoznak.
Nincs több bujkálás: 60 ezres tömegben is kiszúrt egy személyt a kínai rendőrök csodafegyvere Az arcfelismerést használó technológia nem egy területen mutatta már meg előnyeit. Most épp a kínaiaknál vizsgázik kitűnőre: egy több tízezer érdeklődőt vonzó koncert résztvevői között sikerült azonosítania egy körözés alatt álló személyt, emberi beavatkozás nélkül.
Amerika mamutcsordákat keresve hódította meg a vadnyugatot Mert az őslények nem halhattak ki, hiszen Isten nem engedi. Jefferson elnök extrém küldetést adott a legendás expedíciónak.
Androidos mobilt használ? Akkor jó eséllyel önt is becsapták 1200 androidos telefont vizsgáltak meg abban a friss kutatásban, melynek eredményeiből kiderül: a gyártók nagy része szoftveresen átveri a felhasználókat.
Ilyen még tényleg nem volt: olyan telefonnal jön ki a Samsung, amelyik úgy okos, hogy nincs rajta net Különös módon vetne véget a Samsung az internet-függőségnek: egy olyan okostelefonnal, amelyikkel nem lehet netezni.
Meghökkentő helyen bukkantak a kihaltnak vélt cápára Nem a vízben, ahol számítani lehetett volna rá.