Kiábrándult fideszes váltja Mendrey Lászlót

Évek óta komoly konfliktusok voltak a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezeténél. Az új elnök Szűcs Tamás nagyobb és még harcosabb kormánykritikát ígér.

2018. április 16. 17:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Leváltották Mendrey Lászlót a PDSZ éléről "Elfogadom a kongresszus döntését, a további munkához sok sikert kívánok."

Friss hírek
Massa nem csinált belőle titkot, tárgyalni ment a Formula-E-be Parc Fermé: Massa nem csinált belőle titkot, tárgyalni ment a Formula-E-be
Trump manipulációval vádolja Kínát és Oroszországot Tombol az üzengetés és a kereskedelmi háború. A gazdaságnak ez nem jó, a katonák, a hírszerzők viszont ezt imádják.
Ellopták a szovjet űrhajósok kiképzőkamráját Egy lakókocsi méretű szerkezetről van szó, Gagarin is ebben készülhetett fel az űrutazásra.
Kiábrándult fideszes váltja Mendrey Lászlót Évek óta komoly konfliktusok voltak a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezeténél. Az új elnök Szűcs Tamás nagyobb és még harcosabb kormánykritikát ígér.
Tinikorunk hőse túl a fénykorán visszatér és nagyjából ennyi Tegye fel a kezét, aki nézte anno a Sliders című párhuzamos univerzumos sci-fisorozatot? Az AXN visszahozta a főhőst Carter című új sorozatával, és nagyjából ez minden említésre méltó róla.
Veszélyben Batshuayi vb-szereplése A belga csatár a Schalke ellen sérült meg, közösségi oldalán már el is búcsúzott a dortmundi szurkolóktól.

Az új elnök szerint harciasabb lesz a PDSZ Az új PDSZ lendületesebb és harciasabb lesz - ígéri az érdekképviselet ügyvezető elnöke. Szűcs Tamás az InfoRádiónak adott interjúban elmondta: még ezen a héten bejelentik egy új követelésüket. Mendre...

Top hírek:
VV Fanni eltűnéséhez is köze lehet az ügynek? Foga alapján azonosítják a megölt nőt Már biztos: meggyilkolták azt a nőt, akinek először a torzóját találták meg pénteken a Fertő tóban, az ausztriai Rusztnál. A fejét nyolcszáz méterrel odébb, a nádasban fedezték fel. Az áldozat magyar is lehet.
Lehet, hogy VV Fanni holttestét találták meg a tóban Meggyilkolták és megcsonkították a Fertő tóból előkerült nőt.
Agyonverte a Monacót, bajnok a PSG A címvédő hetet kapott a Parc des Princesben, Neymar és Mbappé nélkül is simán nyert Emery csapata.
Gulácsi bravúrjai egy pontot hoztak az RB Leipzignak A lipcseiek a Brema otthonában elért döntetlennel két helyet léptek előre a tabellán.
Léptek az uniós külügyminiszterek a dúmai vegyi támadás miatt Az Európai Unió egyetért és támogatja a vegyi fegyverek teljes tilalmát és a készleteinek felszámolását világszerte.
Modern feudális rendszerről, a demokratikus Magyarország megsemmisítéséről ír két külföldi lap A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című konzervatív vasárnapi német lap Feudális Magyarország címmel közölt kommentárt, amelyben kiemelték, hogy Orbán Viktor "egyértelmű demokratikus felhatalmazást kapott a kormányzás folytatására" - olvasható az MTI összeállításában.