Fotók: Jön az aranyszínű iPhone X

Nem aranyból készült luxustelefonról van szó (bár természetesen ilyen is van), hanem arról, hogy az Apple elkészíti jubileumi telefonjának aranyszínű változatát.

2018. április 16. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az online bolt, amely generációkat tett telefonfüggővé Az Apple nélkül nem lenne Tinder, Uber, Snapchat, Instagram vagy Angry Birds.

Lightning csatlakozón tölthető powerbank a Belkintől A gyártó az Apple felhasználóinak próbál kedvezni azzal, hogy megszabadítja őket egy felesleges kábeltől.
Felkészült az iPhone-kijelzők gyártására az LG A minőségi aggályok ellenére is igyekszik valamilyen szinten függetlenedni a Samsungtól az Apple.
Pluszban fejezte be a napot Amerika Kisebb pluszban zárták a pénteki kereskedési napot a vezető amerikai indexek, az Apple részvényeit egy célár-emelés után vették a befektetők. Pluszban zárt Amerika 2018.07.06 22:01A Dow Jones 0,4,...
Jól kiszúrhatott az Intellel az Apple Mégsem kell az 5G-s modeme a jövőbeli iPhone-okba.
Meglepetések az Apple vezeték nélküli mobiltöltőjében A szeptemberben megjelenő eszköz a pletykák szerint nem csak tölt, de okosfunkciókat is nyújt majd.

Ingyenesen cseréli az Apple bizonyos notebookjainak a billentyűzetét Miután hosszas várakozás után elismerték a saját hibájukat, a cég kiterjeszti a billentyűzetre vonatkozó jótállást.
Újratervezés: teljesen más lesz az Apple Maps Hosszú ideje gyűjti az információkat az Apple, hogy tökéletesíteni tudja térképszoftverét, és hogy a felhasználók egy valóban 21. századi szolgáltatást kapjanak. Most kiderült: nem üres fecsegés volt...
A kínai Apple bankot robbanthat, kiderültek a tőzsdére lépés részletei Nyolc éve alapították a Xiaomit, ma már az ázsiai techszektor egyik zászlóshajója.
Jóval olcsóbb lehet az idei iPhone X Az Apple jubileumi telefonja alapvetően sikeresnek mondható, de egy elemző meglátása szerint a gyártó számára több fontos piacon nem úgy muzsikált, mint kellett volna. És épp ez vezethet az idei mode...
Kicsit már ijesztő, hogy mit találtam a telefonomon Az Apple új telefonos operációs rendszere megmutatja a riasztó valóságot.
Kiszivárgott két készülék, melyeket 2019-ben mutathat be az Apple Állítólag egy belsős informátortól származnak azok a hírügynökségi információk, melyek szerint az Apple jövőre egy még jobb AirPods fülhallgatót mutat majd be, és jöhet egy csúcskategóriás fejhallgat...