Fotók: jön az aranyszínű iPhone X

Nem aranyból készült luxustelefonról van szó (bár természetesen ilyen is van), hanem arról, hogy az Apple elkészíti jubileumi telefonjának aranyszínű változatát.

2018. április 16. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezért érdemes iPhone X-et venni és Apple Payt használni mondja az Apple Mióta kiadta az Apple a jubileumi készüléket, már jó néhány reklámot készített hozzá. Most újabb négy kis szösszenetet adott ki, hogy jelezze, mennyire kényelmes az Apple Pay használata az iPhone X-z...
Áprilisi tréfa csak, hogy az Apple is megcsinálja a fizikai Home gombot az iPhone X-re? Miután az eBayen már többféle változatban is kapható, az Apple is kiadja hamarosan azt a kis kiegészítőt, amelyik fizikai Home gombbal egészíti ki a jubileumi iPhone-t. Mivel azonban ez a hír éppen á...
Zuhan az Intel árfolyama az Apple-től érkező pletyka miatt Az Apple azt tervezi, hogy 2020-tól házon belül oldja meg a Mac számítógépeinek chipkészletét, ezzel leváltva az Intelt - tudta meg a Bloomberg. A chipgyártó árfolyama már közel 8%-os mínuszban áll. ....
Az Apple zombiapokalipszist rajzolna az autók szélvédőjére Önvezető autókkal és VR-rel kapcsolatos szabadalmakat jegyeztettek be, pedig hivatalosan egyikkel sem foglalkozik a cég.
Így akar elcsábítani a YouTube-tól az Apple Az Apple ugyan csak az iOS 11.3-mal együtt ígérte zenei szolgáltatásának frissítését, azonban ezt valamivel korábban megtette.
Tízezrével perelnek az IPhone-tulajdonosok Januárban és márciusban két civil szervezet is mintegy 500 iPhone-tulaj nevében indított pert az Apple ellen Dél-Koreában. Ők fejenként több mint tízszer akkora kártérítést követelnek.

Kevesebb iPhone-t adhat el az Apple, mint amire az elemzők számítottak A Goldman Sachs a korábbinál jósolt mennyiségnél kevesebb iPhone-eladást becsül az idei év első két negyedévére. A befektetési bank közölte, hogy a
Mi az a microLED, és miért akarja annyira az Apple? Az Apple a kijelzők terén is szeretne függetlenné válni, ezért saját paneleket fejleszt. Mit kell tudni a microLED-képernyőkről? Megvizsgáltuk a témát.
Itt az Apple új iPadje, amellyel a diákok járnak jól Magyar idő szerint kedden délután egy chicagói iskolából jelentkezett be az Apple-vezér Tim Cook, hogy az oktatással kapcsolatos szolgáltatások mellett egy új eszközről is lerántsa a leplet.
1 milliárd dollárból tör be a sorozatok piacára az Apple Az első fecskék valamikor jövőre futhatnak be, neves rendezőktől.
Fehérbotos, kerekesszékes, műlábas emojik jönnek az Apple-re
Kedden mutatkozhat be a legolcsóbb iPad Elsősorban az oktatási intézményeknek szánhatja az Apple.