Egy kutatás kimutatta, hogy a britek egyáltalán nem bánják a Brexitet

Azt vizsgálták, mi lenne, ha 2020-ban újra szavaznának a témáról.

2018. április 20. 10:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Milliószámra kerülhetnek veszélybe biztosítások az EU-ban Szétzilálja a brexit a biztosítások rendszerét, csak az biztos, hogy semmi nem biztos.

Fordulat a Brexitben: hátsóajtós megoldásról tárgyalnának a britek! Hetek óta őrlődik a brit kormány azon, hogy valóban kilépjen-e a vámunióból azután, hogy a Brexit átmeneti fázisa 2020 végén lejár, hiszen számtalanszor megígérte a kilépést Theresa May brit...
Elvetette a skót parlament a Brexit-törvénytervezetet Jelképes jelentőségű határozattal elvetette kedden a brit EU-tagság megszűnéséről szóló törvényjavaslatot a skót parlament.
Magyarországnak nagy szüksége lenne a punk szellemiségre Az Így csajozz egy földönkívülivel című film rendezőjével beszélgettünk Nicole Kidman balesetéről, Brexit metaforákról és arról, hogy mit gondol Orbán Viktorról.
A megengedettnél több pénzt költöttek a Brexit-népszavazás EU-ellenes kampányára Nem tiszta, ki adott ennyi pénzt arra, hogy a briteket rávegyék, az EU-n kívül jobb lesz élet.
Macron Orbánéknak is beszólt Aachenben A Nemzetközi Károly-díjjal kitüntetett francia államfő szerint Európában a nacionalista erők térnyerését jelzi a Brexit vagy a lengyelországi, az olaszországi és a magyarországi választások eredménye...

Hongkonghoz hasonló állam lesz Észak-Írországból? Folyik az ötletelés Brexit-ügyben.
Egymásnak estek a brit kormánytagok a közelgő nagy Brexit-döntés előtt A brit külügyminiszter szerint "őrült rendszert szülne", ha London a brit EU-tagság megszűnése után vámuniós partneri viszonyt alakítana ki az Európai Unióval. Boris Johnson e kedden ismertetett...
Tovább nőhet az angol nyelv jelentősége a Brexittel Egy ideig sokan úgy gondolták, hogy a Brexit nyomán ismét a francia nyelv válik meghatározóvá az európai diplomáciában.
Brexit: beindult a kemény üzengetés A brit üzleti minisztérium vezetője szerint lesz vámmegállapodás Nagy-Britannia és az Európai Unió között a brit EU-tagság megszűnése után.
Juncker belga állampolgárságot kér a brit EU-alkalmazottaknak Az Európai Bizottság elnöke aggódik a Brüsszelben és Luxembourgban dolgozó brit uniós alkalmazottakért, akiknek a Brexit miatt bizonytalanná vált a sorsuk.
Format C: - Beszünteti tevékenységét az adathalász cég Győzelemhez segíthette Trumpot és a Brexitet a vádak szerint.