Kerékpáros KRESZ-pálya nyílt a Fenyves parkban

Óvodásoknak és iskolásoknak készült a II. kerületi tanpálya.

2018. április 20. 12:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Visszavesz kicsit a nyár, de marad a napsütés Remek idő ígérkezik a hosszú hétvégére.
Kosdi tragédia: a lomok között éget halálra az ötéves kisfiú A gyerekek egy öngyújtóval játszottak a gázpalackok között.
Teherautók karamboloztak Kaposvárnál Mindkét sofőr megsérült.
"Ne feledkezzél el szegény magyarokról" Ma van Nagyboldogasszony napja. Hetven éve ekkor kezdődött Mindszenty József által meghirdetett Mária-év, amelynek végére a kommunisták mindent megtettek, amit az elején még tagadtak. Ha egy ország kormányzói így járnak el, akkor számítani és figyelmeztetni kell arra, hogy a jövőben is megteszik, amit a jelenben tagadnak.
Tényleg kilőnék Vácduka kóbor puliját? A gazdája kitette a falu határában, azóta a falu eteti, most viszont az a hír jára, hogy kilőnék. Egy kóbor hungarikum kalandjai.
Megszívatja a szlovén tengerpartra vágyó őriszentpéterieket a MÁV A koperi gyors megáll a határ menti városban, de jegyet, azt nem lehet venni rá.

Top hírek:
A Magyar Hírlap olvasói nem értesültek a Fidesz balmazújvárosi blamájáról
Lecsapott a brutális vihar a Balatonra és Budapestre Az ország nyugati része már elázott, faágak szakadtak le, már a 4-6-os villamos sem jár.
Órákon belül letartóztathatják a lecsófesztiválon gyilkoló férfit A sógorát ölte meg.
Árokba csapódott egy gépkocsi a 81-es főúton A személyautó három utasa könnyebben megsérült.
Kevésen múlt, hogy nincs magyar áldozata a vigói balesetnek Volt olyan, aki közvetlenül a tragédia előtt ment el a mosdóba.
Dobrev Klára: A jegybanki büntetés az orbáni politika része Gyurcsány Ferenc felesége a DK elnökének cégét sújtó büntetésre reagált, Dobrev szerint a pénzintézet kettős mércét alkalmaz.