Korrupcióval gyanúsítják a német menekültügyi hivatal egy volt vezetőjét

A németországi Bréma ügyészsége eljárást is indított a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) helyi kirendeltségének volt vezetője ellen.

2018. április 20. 13:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kemény döntést hozott Horst Seehofer a korrupt bevándorlási iroda ügyében Nem fog több menedékkérelemről dönteni a bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) brémai kirendeltsége.
A németek többsége a csalások miatt már nem bízik a migrációs hivatalban Kiderült, hogy Bréma városában legalább 1200 migráns csalással jutott menekültstátushoz.
Nógrádi: Kaotikus a német menekültügyi rendszer Hiányosságokat tárt fel egy belső vizsgálat a német szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalnál (BAMF). Számos migráns több német tartományban is bejelentkezett és vett fel pénzeket, miközben a...

Rendszeresen hazajárnak nyaralni a menedékkérők Súlyos hiányosságokat tártak fel a német menekültügyben az illetékes szövetségi hivatal, a BAMF egy belső jelentése szerint.
Súlyos hiányosságokat tártak fel a német menekültügyi hatóságnál Súlyos hiányosságokat tárt fel a menedékjogi eljárásoknál egy belső vizsgálat a német szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatalnál (BAMF) - írta kedden a Die Welt című német lap a hírportálján.
FAS: 48,7 százalék ment át a német nyelvvizsgán Németországban a résztvevők 48,7 százaléka érte el az elvárt szintet tavaly a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hivatal (BAMF) szervezésében tartott nyelvi és integrációs tanfolyamokat záró ...
Továbbra is ismeretlen a brémai tömeges menekültügyi visszaélés fő gyanúsítottjának indítéka A Der Spiegel péntek este kiadott számában közölt beszámoló szerint 2016 januárja óta sokasodtak az arra utaló jelek, hogy "valami nem stimmel" az Ulrike B. vezette brémai BAMF-kirendeltségnél.