Brutális, amit a testével művelt Gáspár Laci - fotó

Ki számított erre mondjuk akár csak három évvel ezelőtt is?

2018. május 9. 14:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

100 milliós kocsiban feszít Gáspár Laci Egy hónappal ez­előtt, egy megindító videoüzenetben köszönte meg az énekes az Instagram-oldalán istennek azt, amije ma van. Laci azt mond­ja a kisfilmben, hogy sosem fogja elfelejteni, honnan jött, és...

Friss hírek
5 álomszép pulóver, ami nélkül nem kezdődhet el az idei ősz Ideje felkészülni a hűvösebb időszakra is!
Czippán Anett ezzel a módszerrel hozza formába magát szülés után Azt is elárulta, mikor van rá ideje.
Milyen az igazán jó szex a nők szerint? Nem csak az intenzív orgazmus számít Kendőzetlenül vallottak arról a nők a neten, hogy mitől lesz szerintük igazán eget rengető egy szeretkezés.
Iszonyatosan megvertek egy savval támadó férfit Angliában videó Brutálisan elbántak egy savval támadni készülő férfival Stratfordban. A maszkos támadó nadrágzsebében rejtegette a folyadékot, akárcsak a kését, mely Angliában a penge méretétől függetlenül szigorúan tiltott fegyvernek minősül. Három lengyel férfi azonban kiszúrta a fiatalt és kérdőre vonták mire készül, ám a maszkos ekkor nagyon agresszív lett és feléjük öntötte a maró anyagot, amivel végül nem talált el senkit.
Majdnem tragédiát okozott a kamion Több életveszélyes, meglehetősen vérlázító manővert is videóra vettek az utakon a napokban. Egy kamionos például majdnem karambolozott, egy türelmetlen autós pedig az autópálya leállósávjában előzött és volt olyan autós is, aki áthajtott a piroson. Csak a vakszerencsén múlt, hogy egyik esetben sem történt .
Rohác bevallotta, hogy ő gyilkolt 22 év után tett beismerő vallomást Prisztás József gyilkosa! A szlovák bérgyilkos, Jozef Rohác elárulta, hogy ő lőtte le az autójába beszálló Prisztás József vállalkozót még 1996. november 1-én, Óbudán. Ezzel megoldódhat a magyar kriminalisztika egyik legrejtélyesebb és máig megoldatlan bűncselekménye, amely annak idején az egész országot lázban tartotta.

Gáspár Laci tánca vicces vagy csak simán béna? Így szórakoztatja magát az énekes az X-Faktor forgatása alatt.
Gáspár Laci lánya gyönyörű tinédzser lett - Fotókon a ritkán látott Mirjam Gáspár Laci lánya, Mirjam egyre nőiesebb.

Top hírek:
Kiszámoltuk: félhavi fizetés az összeg, ami alatt nem úszod meg az iskolakezdést Számot vetettünk, mennyi az annyi, ha iskolába megy a gyerek.
A Barátok közt egykori tinisztárja is babát vár - Őt is váratlanul érte az örömhír Szabó Kitti, a Barátok közt egykori Bokros Lindája várandós.
Esmeralda - 46. rész Esmeralda munkát akar vállalni a városban, így meg kell tanulnia írni-olvasni. Don Rodolfo megpróbálja megoldani a fiatalok házasságát, arra kéri Esmeraldat, mondjon le a gyermekről. Adrián találkozik Gracielaval, nagyon megörülnek egymásnak. 
Emlékszel Pataky Attilára hosszú hajjal? Tuti nem ismered fel az EDDA énekesét Így festett Pataky Attila a 70-es és 80-as években.
Sokk: négymilliárdos gázszámlát kapott Ferenc Sokkot kapott Kovács Ferenc, amikor kinyitotta az NKM Földgázszolgáltató Zrt.-től kapott levelet. Tudta, hogy csekk van benne, arra viszont nem számított, hogy több mint 4 milliárd 100 millió forintról.
Minden előjel nélkül szakadt le az autósok alatt a híd, 38-an odavesztek Leszakadt egy híd Olaszországban, a szakértők szerint korábban semmilyen jel nem utalt a közelgő katasztrófára.