Az AWS bejutott az Eurovízió döntőjébe

Szombaton Európa legjobb nótafáival mérhetik össze a magyarok a tudásukat.

2018. május 10. 23:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezt gondolják a magyar eurovíziós dalról külföldön A hazánkat képviselő metál banda, az AWS a csütörtök esti második elődöntőben áll majd színpadra. Magyarország idén is nagyot vállalt az Eurovízió
Ez a 10 ország már biztosan ott van az Eurovízió döntőjében A 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál kedd esti, első elődöntőjében 19 ország énekelte el a versenydalát. Rajtuk kívül Portugália, Spanyolország és az

Friss hírek
Elizabeth Hurley már a kutyasétáltatáshoz is levetkőzik Az 52 éves sztár legújabb fotói szerint kedvencei futtatásához sem vesz magára túl sok ruhát.
Még mindig nehéz Istennek lenni A 2011.ben bemutatott darabot most újra láthatja a közönség: május 22. és 25. között öt estén át játssza világhírű előadását a Proton Színház. [...] Bővebben!
Nicsak, ki beszél? Csak nem Roman Polanski? Igen, az a Roman Polanski forgatott filmet egy nő zaklatásáról és széthullásáról, aki maga egyébként minősített szexuális ragadozó.
A Macskajáték a televízióban Örkény időtlen drámája, Felkai Eszter (Orbánné) és Fodor Zsóka (Giza) fantasztikus főszereplésével.
Mádi László In SoundOut-ja nyerte el a Monotánc Fesztivál közönségdíját Az idén nyolcadik alkalommal megrendezett fesztivál Monodíját Mádi László különleges előadása nyerte, amelyet Mészáros Máté koreografált. [...] Bővebben!
Megnősül a megrögzött agglegény Notting Hill anyakönyvi hivatala hirdette ki Hugh Grant esküvőjét.

Eurovízió: nincs mese, Szerbiára vagy Horvátországra kell szavaznunk Megnéztük az elmúlt két év statisztikáját. Ebből kiderül, hogy eléggé hálás lehet nekünk Bulgária és Ukrajna.
Eurovízió: szabályszegéssel vádolják az AWS-t Kommentelők szerint nem fair a magyarországot képviselő AWS zenekar ko­reográfiája.

Top hírek:
Nicsak, ki beszél? Csak nem Roman Polanski? Igen, az a Roman Polanski forgatott filmet egy nő zaklatásáról és széthullásáról, aki maga egyébként minősített szexuális ragadozó.
Mészáros Béla: Rengetegen nem tudunk kilépni a mókuskerékből A budapesti Katona színművésze a Berlin, Alexanderplatz főszereplőjeként mesél szerepéről és önmagáról. Interjú. [...] Bővebben!
Fejes Ádám: Csak ennek van értelme, gyerekekkel foglalkozni! A MU Terminál vezetője mesél a kezdeményezésről és a legfiatalabbakkal való közös táncmunkáról. [...] Bővebben!
Hamarosan indul a színházi kreatívok megmérettetése A Színházat vegyenek! néven meghirdetett színházmarketing díjat tavaly hívta életre a Magyar Teátrumi Társaság. [...] Bővebben!
Német vicclap álhíréről tudósítva számolt be a köztévé, micsoda állapotok uralkodnak nyugaton Tudósítottak ők, csak azt nem nézték meg, miről.
Megnősül a megrögzött agglegény Notting Hill anyakönyvi hivatala hirdette ki Hugh Grant esküvőjét.