Terrortámadás Párizsban, egy dzsihadista az utcán elvágta egy férfi torkát

Egy embert meggyilkolt, többen megsérültek. A terroristát, aki találomra támadt járókelőkre, a rendőrök agyonlőtték.

2018. május 12. 22:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Hiába lobbizott a gyógyszergyártó, kivégezték a nebraskai gyilkost Egy német cég pert indított, amiért termékeiket kivégzésekhez használják, ám a bíróság elutasította a keresetet.
Ő lehet a világ legszerencsésebb autósa fotó A kisteherautó előtt alig pár méternyire szakadt le a genovai híd.
Vizsgálat indul a Soros György zsoldosaival riogató román tévéadó ellen Az Antena 3 szerint a pénteki tüntetéseket is ők szervezték, a megvert újságírók pedig megérdemlik, amit kaptak.
Egész éjjel túlélők után kutattak Genovában A halálos áldozatok biztos száma eddig 38.
Egész éjjel folyt a mentés, már több mint harminc halottat emeltek ki a romok alól Ellentmondásos információk jelentek meg a genovai híd-katasztrófa okairól.
Már 38 halottja van a genovai hídomlásnak Százak kutatnak a híd alá szorult emberek után.

Top hírek:
Riccardo Morandi ő tervezte a leszakadt genovai viaduktot Különleges betonszerkezeteiről volt híres Riccardo Morandi olasz építész, akinek egyik legismertebb alkotása, a genovai Morandi-híd, másik nevén a Polcevera-viadukt, kedd délben szakadt le sok embert maga alá temetve.
Gyerekjáték feltörni az amerikai választási rendszert? Harmincöt, 8 és 17 év közötti gyereknek sikerült bejutnia a floridai választási eredményeket közlő honlap másolatába egy hackerversenyen az Egyesült Államokban.
Veszélyes a magyar és az orosz politika egybeesése figyelmeztet a lengyel külügyminiszter A keleti politikában nincs egyetértés Varsó és Budapest között, mondta Jacek Czaputowicz.
Afgán bűnözőt fogtak el a rendőrök Budapesten A migránst gyilkossági kísérlet miatt is keresték a görög hatóságok.
Agyonverte a sofőrt, akivel karambolozott, majd halálra gázolta egy autó Két férfi kezdett verekedni az autópályán, mindketten meghaltak.
Bírálják az antiszemitizmussal vádolt brit Munkáspárt vezetőjét Az izraeli kormányfő az egyik közösségi oldalon kritizálta Jeremy Corbynt.