Terrortámadás Párizsban, egy dzsihadista az utcán elvágta egy férfi torkát

Egy embert meggyilkolt, többen megsérültek. A terroristát, aki találomra támadt járókelőkre, a rendőrök agyonlőtték.

2018. május 12. 22:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Új választás lesz Olaszországban A bevándorlásellenes pártok nem engedtek az elnök zsarolásának. Az új választáson növelhetik támogatottságukat.
Római bomba: mégsem lesz új kormány, durvul a politikai harc A kudarcba fulladt kormányalakítás után az Öt Csillag Mozgalom (M5S) vasárnap este Sergio Mattarella leváltását vetette fel, mivel az államfő nemet mondott az M5S és a Liga pénzügyminiszter-jelöltjére és ezzel megvétózta a két párt közös kormányának megalakulását.
Több mint 27 millió forintot adtak egy 125 éves farmernadrágért Majdnem rekordösszegért kelt el.
Izrael a tengerre is kerítést épít a Hamász ellen Izrael a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamász szervezet tengeri kommandójától védő akadály építésébe kezdett az övezet és Izrael tengerpartjának határán - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, az ynet vasárnap.
Akit Csodának neveztek - ilyet még az olasz parti őrség sem látott Mintegy kétezer illegális bevándorlót mentett ki a utóbbi napokban a Földközi-tengerről az olasz parti őrség, köztük egy csecsemőt, aki a nemzetközi vizeken született egy csónakban.
Többszörösen elítélt bűnöző migráns gyilkolt Németországban Lopott, drogokkal kereskedett, minden bevándorlási szabályt megsértett, mégsem utasították ki.

Terrortámadás Párizsban Allah Akbart kiabált és elvágta egy férfi torkát egy muszlim terrorista tegnap este Párizsban. Több járókelőt megkéselt, ketten válságos állapotban kerültek kórházba. Mindez a párizsi opera közelében,...

Top hírek:
Afrikában állítaná meg a migránsokat az osztrák kancellár Uniós határőröket küldene Észak-Afrikába Sebastian Kurz.
Az unió soros elnöke Orbán "kottájából" játszik Új javaslattal állt elő Bulgária a menekültpolitikában.
Pár óra alatt több mint ezer migráns érkezett Olaszországba Olaszország és Görögország mellett Spanyolország is a migránsok célpontja lett..
Több mint 27 millió forintot adtak egy 125 éves farmernadrágért Majdnem rekordösszegért kelt el.
Hét tűzoltó megsérült a tűzben Németország legnagyobb élményparkjából 25 ezer embert kellett kimenekíteni.
Brüsszel megint megpróbálja megosztani a V4-eket Ezúttal sem jár majd sikerrel a próbálkozás - mondta a Nézőpont Intézet szakértője a Magyar Időknek.