Negyedszázados a Magyar Honvédség és az Ohiói Nemzeti Gárda együttműködése

A két szervezet közötti összefogás 1993-ban kezdődött.

2018. május 15. 14:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Katonazenekari fesztivált rendeztek Székesfehérváron A Magyar Honvédség kultúrájának, történelmének szerves része a katonazene.

Az ország első katonája feltárul a magyar katonai ejtőernyőzés százéves történelme Honvéd ejtőernyős vadász, az ország első katonája - 100 éves a magyar katonai ejtőernyőzés címmel nyílt vándorkiállítás kedden a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban a 170 éves a Magyar Honvédség programso...
Ütőképesebb lesz a Magyar Honvédség Sándor Zsolt, a Magyar Honvédség szárazföldi haderőnem főnöke szerint egyre ütőképesebb lesz a honvédség.
Texasból egyenesen a Bakonyba Hazánk is kiveszi a részét a két- és többoldalú kiképzési feladatokból, aminek része a most folyó amerikaimagyar gyakorlatsorozat is a Magyar Honvédség hajmáskéri központi kiképzőbázisán.

Elképesztő fejlődésnek indult a magyar hadsereg: íme 10 vadi új csodakütyü Gőzerővel folyik a Magyar Honvédség fejlesztése, a Zrínyi 2026 program keretein belül egy csomó modern fegyvert, járművet és egyéb eszközt kapott és fog kapni a hadsereg. A fejlesztésben magyar cégek....
Varga Tamás: "Esélyesként futunk neki a világbajnokságnak"  A Magyar Honvédség Ejtőernyős Válogatott tagjait a világ legjobbjai közt tartják számon. Ezúttal itthon bizonyíthatják, hogy méltók a hírnevükre, mert Szolnokon rendezik meg a világbajnokságot a...
Első helyezést szerzett a honvédség ejtőernyős válogatottja Első helyezést szerzett a Magyar Honvédség ejtőernyős válogatottja az Ejtőernyős Célbaugró Világkupa-sorozat negyedik állomásán, az olaszországi Bellunóban.
A legkorszerűbb haditechnológia kerül a Magyar Honvédség kötelékébe A sajtónyilvános eseményen az Airbus és a fejlesztésben részt vevő cégek szakemberei testközelből is bemutatták a H145M gépet és annak fegyverzetét.
Elbúcsúztatták a Koszovóba induló békefenntartó katonákat Debrecenben Hamarosan Koszovóba utazik a Magyar Honvédség (MH) KFOR kontingens 19. váltása, a katonákat, családtagjaik jelenlétében, ünnepségen búcsúztatták el szerdán a debreceni Kossuth laktanyában.