Farmert kap a kaller: negyedmilliárdért vesz új ruhát a MÁV

2018. május 16. 13:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Biztonságra vágynak a magyarok, mégsem tesznek érte miért? Dacára a rengeteg lehetőségnek csupán a magyarok alig ötöde használja az innovatív pénzügyi megoldásokat.
Fellélegezhetnek a kkv-k: egy ideig még nem büntet a NAIH a GDPR miatt Érzékelik a rendelet miatti félelmeket.
Villámcsapás miatt megsérült négy ember Győr-Moson-Sopron megyében Egy buszmegállóban vártak, amikor villám csapott le mellettük.
Fotók, ha nem tudtad volna: felnőttként is gyerek maradsz a szüleid szemében Akárhány éves is leszel, szüleidnek mindig gyerek maradsz.
Elfogták Szíriában a francia terroristát, aki a nizzai terrortámadást vállalta Az amerikai támogatású kurd-arab ernyőszervezetnek, a Szíriai Demokratikus Erőknek (SDF) a tagjai a szíriai Rakkában elfogták a francia Adrien Guihalt, aki a 2016-os nizzai terrortámadás elkövetését vállalta az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista szervezet nevében - közölte az SDF csütörtökön.
Fordulat! Menekültellenes gyűlöletpropagandára váltott az Index Vagy csak nem tagadják tovább a valóságot.

Top hírek:
Bárki beleszólhat, hogyan fejlődjön Budapest Jobb partnere lesz a kormány a fővárosnak, jelentett ki Fürjes Balázs államtitkár.
Fucsovics nyert, Wawrinkával játszik A fontos pontokat beütötte a legjobb magyar teniszező a genfi salakon. 8 között van.
Füstölt a 2-as metró egyik kocsija, a Deák és a Déli között pótlóbuszok járnak A Deák és a Déli között nincs közlekedés.
Samsonite: nagy bajban a legismertebb bőröndgyártó Felfüggesztették a részvények kereskedését, miután vitatható számviteli adatokra bukkantak a cégnél.
Kövér László: Kulcskérdés az EU nyugat-balkáni bővítése Magyarország minden segítséget megad ehhez mondta az Országgyűlés elnöke.
A Facebook most meztelen képeket kér a felhasználóktól Zuckerberg nagyon szeretné, ha bíznának bennük.