Az új iraki kormányfőről a síita nacionalisták dönthetnek, ami rossz hír Amerikának

2018. május 16. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Amerikának köszönhetően leállította a működését a ZTE Az amerikai döntés következményeként létfenntartó módba kapcsolt a ZTE.

Friss hírek
Tévésorozat főszereplőjeként tér vissza Richard Gere Közel harminc év kihagyás után.
Ha Rubens Barrichello F1-es rajtjainak számához hozzáadjuk a 2005-ös bajnoki helyezését, elosztjuk a győzelmeinek számával, hozzáadjuk a pole-jait és a bajnoki ezüstérmeit, akkor megkapjuk, hogy hány éves lett ma! Parc Fermé: Ha Rubens Barrichello F1-es rajtjainak számához hozzáadjuk a 2005-ös bajnoki helyezését, elosztjuk a győzelmeinek számával, hozzáadjuk a pole-jait és a bajnoki ezüstérmeit, akkor megkapjuk, hogy hány éves lett ma!
Ki vezeti a NAV-ot? Itt a hivatalos válasz Jelenleg nem Izer Norbert államtitkár az adóhivatal vezetője cáfolt rá a sajtóértesülésekre a Pénzügyminisztérium.
Méretes varánusz okozott kisebb riadalmat Óbudán Több járókelő is belebotlott Óbudán az elkóborolt vagy kidobott, 60 centis varánuszba, amit végül az ismert vadállatbefogó, Both Zoltán kapott el.
Idén is megrendezik a Hetedhét Játékfesztivált Székesfehérváron Idén is megrendezik a Hetedhét Játékfesztivált Székesfehérváron: a gyermeknap hétvégéjén minden a gyerekekről és a gyerekeknek szól majd.
A testi fenyítés volt Viktória királynő és Albert herceg fő gyermeknevelési módszere Viktória királynő újradefiniálta a brit monarchiát, és létrehozta az uralkodói család azon képét, amelyet ma is ismer az egész világ. Milyen lehetett anyaként kilenc gyermeke számára?

Új külügyminisztere van Amerikának Megszavazták a Mike Pompeo-t, de nem ment könnyen.

Top hírek:
Európai kupagyőzelmet ünnepelt a Real Madrid az öltözőben - videó Alaposan megadták a módját.
Csak most kezdődik Meghan Markle kálváriája a bevándorlással Nem mindenki mehet férjhez egy herceghez, de a brit bevándorlási törvények annyira szigorúak és bonyolultak, hogy sok pár elbukik az akadálypályán, s ezért elmarad az esküvő is.
Másfélmilliót kap, aki megtervezi Magyarország új logóját Nyílt pályázatot írtak ki, amin egy fura záradék szerint az nem indulhat, aki korábban kritizálta a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-t.
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.
Ellenzéki rángások