Elbúcsúzott a nézőktől a Barátok közt színésznője - Ezért kell nélkülözniük a rajongóknak

Nyári Dia a sorozatbeli és színpadi szerepeitől is megvált egy időre.

2018. május 16. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Első gyermekét várja az egykori Barátok közötös Szabó Kitti Betegségei miatt orvosa azt tanácsolta neki, hogy párjával minél hamarabb kezdjenek el dolgozni az ügyön.

Hevesi Kriszta: A barátok tanácsai a kapcsolat végét is jelenthetik Sokan érezhetik úgy, hogy a párkapcsolatukban eljött az az idő, hogy egy kis távolságot vagy szünetet tartsanak. Arról, hogy ez valóban belefér-e egy kapcsolatban, Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológ...
Józan László újra Amerikában nyaral Három év alatt harmadszorra ment vakációzni a Barátok Közt sztárja az Egyesült Államokba. Járt már Kaliforniában, a keleti parton is, de New Yorkban még nem.  A Nagy Alma rajta volt a bakancslistá...
Műteni kell a Barátok közt egyik főszereplőjét A színész még nyár elején szenvedett balesetet otthonában.
George Clooney-nál vigasztalódik Jennifer Aniston A frissen elvált színésznő új vígjátékon dolgozik Adam Sandlerrel, s a forgatások Olaszországba, a Comói-tó közelébe szólították. Éppen oda, ahol a Clooney házaspárnak nyaralója van. A régi baráto...
Mesés nyári szünet - augusztus 20-tól minden este Ajánló - Új hősök, új barátok és számtalan új kaland vár! Augusztus 20-tól minden este a Kiwi Tv-n!

Ronaldo és a Real Madrid már barátok sem lehetnek
Kiss Ramóna: Azt is bevállaltam, hogy agyonverjenek, kellett a pénz A színésznő elmesélte, hogyan kezdődött számára a Barátok Közt.
Egyházi temetést kap Orbán Józsi Jövő hét csütörtökön vesznek végső búcsút a barátok és ismerősök  Orbán Józsitól. A 100 Folk Celsius énekes-frontembere hosszú betegség és embert próbáló kezelések után 70 éves korában hétfőre virradó...
A Barátok közt egykori sztárja bikiniben pózolt - 2 gyerek után is tökéletes az alakja Som-Balogh Edina szerencsés alkatnak mondhatja magát.
Csomor Csilla újra szerelmes A Barátok közt sztárja tavaly szeptemberben élő adásban sírta el magát, amiért szakítottak vele.
Már a német szex sem olyan, mint régen volt Van férfi-nő barátság? Barátságon belüli szexuális kapcsolat? És miért jó barátok a videojátékosok?