Románia az erdélyi magyarok terrorizmussal való megvádolhatóságát tervezi?

A terrorizmus fogalmának kibővítéséről fogadott el szerdán törvénymódosítást nagy szavazattöbbséggel a bukaresti képviselőház.

2018. május 16. 15:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Holnap elindul a Gulyás-show! Elkezdődnek a kormányinfók! Másfél órára rövidül a kérdezz-felelek.
Nagy László beszélt a válogatott visszatérésről Nem keres kifogásokat Nagy László, a Veszprém kézilabdacsapatának játékosa a Szeged ellen elbukott bajnoki döntő után.
Füredi Ferenc: Kultúrharc zajlik Magyarország és Európa között Füredi Ferenc brit író, szociológus interjút adott az M1-nek.
Két új NVMe SSD-vel jelentkezik a Colorful A CN600S szériába tartozó meghajtók 240 illetve 480 GB-os kapacitást kínálnak és PCIe 3.0 x4 interfészt használnak.
Tévésorozat főszereplőjeként tér vissza Richard Gere Közel harminc év kihagyás után.
Ha Rubens Barrichello F1-es rajtjainak számához hozzáadjuk a 2005-ös bajnoki helyezését, elosztjuk a győzelmeinek számával, hozzáadjuk a pole-jait és a bajnoki ezüstérmeit, akkor megkapjuk, hogy hány éves lett ma! Parc Fermé: Ha Rubens Barrichello F1-es rajtjainak számához hozzáadjuk a 2005-ös bajnoki helyezését, elosztjuk a győzelmeinek számával, hozzáadjuk a pole-jait és a bajnoki ezüstérmeit, akkor megkapjuk, hogy hány éves lett ma!

Top hírek:
Európai kupagyőzelmet ünnepelt a Real Madrid az öltözőben - videó Alaposan megadták a módját.
Csak most kezdődik Meghan Markle kálváriája a bevándorlással Nem mindenki mehet férjhez egy herceghez, de a brit bevándorlási törvények annyira szigorúak és bonyolultak, hogy sok pár elbukik az akadálypályán, s ezért elmarad az esküvő is.
Másfélmilliót kap, aki megtervezi Magyarország új logóját Nyílt pályázatot írtak ki, amin egy fura záradék szerint az nem indulhat, aki korábban kritizálta a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-t.
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
A hatóság szerint nem öngyilkos pilóta okozta a maláj gép tragédiáját Az ausztrál vizsgálóbiztos szerint komolytalan a napokban újra felröppent elmélet.
Ellenzéki rángások