Most útépítés miatt vágnak ki fákat a Balatonnál

Ezúttal nem egy Tiborcz István által felvásárolt kempingben, hanem a Zalaegerszeg felé tartó R76-os gyorsforgalmi út miatt ritkítják meg a növényeket.

2018. május 16. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csökkenhetnek a dugók az M7-esen a Balatonnál Jó hír: épül az aszimmetrikus autópályacsomópont Aligánál. Rossz hír: csak jövő ősztől működik.

Több mint 300 településen irtják a szúnyogokat a héten A Balatonnál, Szolnok környékén, a Dráva térségében, Fejér és Vas megyében az elmaradt munkákat pótolják.
Meghalt a nő, akibe villám csapott Meghalt a kórházban az asszony, akibe múlt hét pénteken villám csapott a gyenesdiási strandon. A családjával volt a Balatonnál, amikor lecsapott a vihar, az egész család egy fa alá menekült az eső elő...
Továbbra is fontos betartani a fürdőzés szabályait Idén eddig 300 mentőakció volt csak a Balatonnál.
A nap legfontosabb hírei – 2018.08.07. Ismét hőségriadót rendeltek el, Orbánék miatt kell börtöncégtől venni a WC-papírt, a Balatonnál már az autókban is alszanak.
Balatoni ellenőrzések: így választ célpontot a NAV A Balatonnál folytatódik az ellenőrzés-sorozat.

Tombol a kánikula: több a rosszullét Egyre többen kerülnek kórházba az elviselhetetlen kánikula miatt, a tünetek vérnyomás-problémák, szédülés, sokan úgy érzik, elájulnak. Ma is nagyon meleg volt, a szokásosnál háromszor több ásványvíz f...
Lellén tíznapos lesz a borhét Az utolsó nyári hónap elején sem éheznek szomjaznak a Balatonnál tartózkodók vagy az oda látogatók, mivel a kifogyhatatlan ötletű gasztroguruk tarisznyája még koránt sem ürült ki.
Megújuló kastélyok, új gyorsforgalmi és bringaút ez történik a Balatonnál Sok minden épül Keszthely és Füred környékén, több strandot felújítottak, fejlesztik a szigligeti várat és a Tihanyi-apátság múzeumát is.
Minden negyedik vállalkozás megbukott A NAV a Balatonnál tartott razziát. A cégek nem adnak számlát, feketén foglalkoztatnak.
Halál a Balatonnál: elhajtott a gázoló, de elfogták Két gyalogost ütött el. Egyikük azonnal meghalt, a másik súlyosan megsérült. 
Einstein és Zuckerberg egy helyen a Balatonnál