Itt az unió újabb válsággóca

Az elhúzódó olasz kormányalakítás súlyos uniós hozadéka lehet, hogy Róma kiléphet az eurózónából. A Bruxinfo elemzője az InfoRádió Brüsszeli hét című műsorában azt mondta: a dél-európai állam ugyanabba a helyzetbe kerülhet a közös fizetőeszköz jövőjéről esetleg kiírandó népszavazással, mint London az EU-tagsággal.

2018. május 16. 17:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Itt bujkál egész nap a Teréz körúti robbantó P. László egész nap a zárkában lévő vécében húzza meg magát, ott ugyanis nem veszi a kamera. Semmit nem csinál, nem szól senkihez. A Teréz körúti robbantással vádolt férfit 24 órás, kamerás megfigy...
Elbúcsúzott gyermekétől az anya, majd a sínekre fektette Hangjával nyugtatta 10 éves kisfiát egy anya, mielőtt kifeküdt volna vele a sínekre egy gyorsvonat elé London külvárosában. Rubina Khan és kisfia, Amaar még 2014-ben feküdtek a sínekre, ám haláluk ...
Iráni atomprogram: London és európai szövetségesei tartják magukat a megállapodáshoz A brit kormány európai partnereivel együtt továbbra is szilárd elkötelezettséggel törekszik az Iránnal kötött egyezmény érvényben tartására közölte Theresa May.
May közölte Trumppal: London tartja magát az Iránnal kötött megállapodáshoz A brit kormány európai partnereivel együtt továbbra is szilárd elkötelezettséggel törekszik az Iránnal kötött egyezmény érvényben tartására - közölte a brit miniszterelnök.
Illés-lemez csaknem 50 évvel a tervezett időpont után Goodbye London címmel vinyllemeze jelent meg a legendás Illés együttesnek. A korong arra a zenei anyagra épül, amely az eredeti elképzelések szerint 1970-ben jelent volna meg a Szép lányok, ne sírjato...
Nem csak a magyar kivándorlók, az egyetemisták kedvence is London A QS rangsorában Budapest is jól teljesít egy pontban.

Pénzhiány miatt áll a Róma melletti "második Pompeji" feltárása Az Oppio-domb két másik magaslattal együtt alkotja Esquilinust, a legnagyobbat és legmagasabbat a hét domb közül, amelyekre az ókori Róma épült.
Csak egy évre jöttünk Londonba, és még mindig itt vagyunk Van, aki kalandvágyból indult el. Másnak nem mentek jól a dolgai itthon. Van, akinek London a szakmai karrierje következő lépése.
KosziJanka szettjének minden darabját imádjuk Az énekesnőt nagyon inspirálja London
Lélegzetelállító fotók a századfordulós London legszegényebb negyedének gyermekeiről Horace Warner angol fotográfus 1900 körül készítette el a londoni Spitalfields (a brit főváros legszegényebb negyede) gyermekeiről készült portrésorozatát. Munkája azért unikális, mert bár a korszakba...
Róma bízik az új csodában Az AS Roma a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében már végrehajtott egy bravúrt, amikor háromgólos különbséget ledolgozva kiejtette a Barcelonát. A feladat most ugyanez a Liverpool ellen.
London, Párizs és Berlin kitart az Iránnal kötött nukleáris megállapodás mellett Szerintük a felbontása helyett inkább egy bővebb megállapodásra van szükség.