Nyilvánvaló provokáció történt, mondja a székely csapat igazgatója

Ennek ellenére a Sepsi focicsapatát is megbírságolta a Román Labdarúgó Szövetség.

2018. május 16. 18:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megbüntette a Sepsi OSK-t a román szövetség Nem úszta meg az áprilisi atrocitást a Dinamo Bucuresti sem pénzbírság nélkül.

Békeidők A Sepsi Dinamo Bukarest elleni sikere tovább srófolja a sepsiszentgyörgyi futballőrületet. A sport iránti egyre fokozódó érdeklődés immár jelenségszintű Székelyföldön.

Friss hírek
NB III: "aranymeccsen" kergették meg az ultrák a bírót - videó Persze, hogy félbeszakadt a meccs!
Aranyat ünnepel a Videoton - képek, videók Pályán és a Facebookon is.
F1: érdekeset nyilatkoztak a monacói dobogósok Hamilton felettébb furcsa szavakat mondott.
Élő adásban kapott pezsgőfürdőt a bajnok Videoton edzője A szerb Marko Nikolic éppen a szezont értékelte, de érkezett Stopira.
Bámulatos: ilyen Klopp reggel 6-kor a szurkolókkal - videó Hiába veszítették el a BL-döntőt, ez a felvétel magáért beszél.
Durva meglepetések a Roland Garros első napján Két nagyon komoly favorit is kiesett.

Letépte a magyar zászlót a bukaresti drukker a Sepsiszentgyörgy meccsén Kerítésbontás, könnygáz, kergetőzés, volt minden a második Sepsi-gól után.
Kétmilliós román bírság magyarellenes rigmusokért Összesen több mint kétmillió forintnak megfelelő összegre bírságolta a román országos diszkriminációellenes tanács a Román Labdarúgó Szövetséget, valamint két élvonalbeli klubot, amiért utóbbiak s...
Sir Alex Ferguson támogatása is kevés volt Kudarcba torkollott az aranygeneráció hatalomátvételi kísérlete: újabb négy évre választották a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) élére a regnáló elnököt.

Top hírek:
Arany párosban, biztató előfutamok négyesben a kajak-kenu világkupán Szeged után ezúttal Duisburgban csapnak össze a legjobbak.
Íme a Liverpool kapusának a nyilatkozata Megszólalt az angolok leggyengébb láncszeme.
Dzsúdó és két lepke hosszabbította meg a Real Madrid egyeduralmát Arra nehéz szakmai magyarázatot találni, ha valakinek kettétörik a válla, így változtatva meg a meccs addigi képét.
Bravúros reklámmal hirdeti a Tottenham az új stadionját A többi londoni Premier League-klub csak még rosszabbul érezheti magát.
Hosszú Katinka újabb amerikai sikere 200 után a 400 vegyesen is ő volt a leggyorsabb Irvine-ban.
Világklasszis pózolt az NB III-as klub mezével - fotó Büszkék lehetnek a szurkolók!