Froome elszállt a rózsaszín trikós erődemonstrációjakor

Yates második szakaszát nyerte a Giro d'Italián. Mindenkit ledurrantott az emelkedőn.

2018. május 16. 18:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Giro: Yates maradt az élen, Chaves elszállt Szerdán az Assisi és Osimo közötti 156 kilométer megtétele vár a mezőnyre.

Mohoric szakaszsikere, "elszállt" a Giro egyik esélyese A szlovén Matej Mohoric nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny tizedik, keddi szakaszát.
Az összetettben élen álló Yates sikerét hozta a Giro 9. szakasza Már 32 másodperccel vezet az összetettben.
Giro d'Italia: ecuadori szakaszsiker, Simon Yates maradt az élen Chris Froome az utolsó emelkedőn elesett, ám a többi esélyessel együtt ért célba.
Giro d'Italia: Bennett szakaszsikere, változatlan élcsoport Az éllovasnak járó rózsaszín trikót csütörtökön megszerző brit Simon Yates megtartotta első helyét.
Még a kegyetlen emelkedőn is ráértek megbeszélni, ki győz A Giro 6. szakaszán Yates átengedte a győzelmet csapattársának, de így is az övé a rózsaszín trikó.

Giro: Froome leszakadt a hajrában A 4. szakaszon közel egy percre nőtt a hátránya. Wellens sprintelt legjobban az emelkedőn.
Giro d'Italia: megint az olasz nyert Izraelben Ez már a második sikere.
Giro d'Italia - Vivianié az első sprintszakasz Izraelben tekertek a világ legjobbjai.
A címvédő Dumoulin nyerte a Giro d'Italia első szakaszát A négyszeres Tour de France-győztes brit Christopher Froome csak a 21.
Kerékpárban lényegében elfogadták a doppingolást Még el sem indult a Giro, máris balhé van körülötte. Olyan, amelyik feszegeti az eddigi doppingszabályok adta kereteket.
Megnyerte a Juventus a milánói rangadót A bajnoki cím szempontjából is sorsdöntő mérkőzésen a Juventus 3-2-re győzött az Internazionale otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának szombat esti rangadóján, a Derby d'Italián.