Most valóban megtalálták a rák ellenszerét

Az immunrendszer teljes tumorölő potenciálját felszabadítja a kaliforniai Stanford Egyetem kutatói által kidolgozott kombinált immunstimuláns kezelés. A daganat által rájuk kényszerített bénulásból magukhoz térítve az immunsejtek úgy söprik ki a daganatot és annak áttéteit a szervezetből, mintha egy vírusfertőzést számolnának fel.

2018. május 16. 18:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Mi a Holdjegyed? Úgy alakul szerelmi életed júniusban!
Heti Horoszkóp
11 jel, hogy az igazival vagy!
Mi a SORSszámod? Húzol lapot 19-re? Íme június havának kihívásai!
Csekkold a pasid heti horoszkópját! Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár a pasidra ezen a héten? Olvasd le nálunk a horoszkópját május 28-án is!
Mint egy darab kő, úgy zuhant le az égből a Boeing, a 113 utasból 112 ember halt meg Egy (földi) biztonsági kamera felvételei között megtalálták a Cubana CU 972-es számú járatát teljesítő repülőgép utolsó pillanatait.

Bizonyos értelemben a Turing-teszten is átment a Google Duplex Ezt maga John Hennessy, az Alphabet elnöke (és egyben a Stanford Egyetem korábbi elnöke) jelentette ki.

Top hírek:
Így lazított Ricciardo Monacóban Parc Fermé: Így lazított Ricciardo Monacóban
Bármilyen telefonja van, most vigyázzon: nem válogat a készülékek között egy szélsebesen terjedő kártevő Egy pillanatra sem lehet nyugodt az, aki wifit használ az okostelefonjával. Egy új vírus söpör végig a világon.
Orbán Viktor az Indexnek: fakenews-gyárnak nem nyilatkozom A miniszterelnök felmosta a padlót az Indexszel.
Horváth Éva bikinis fotójánál ma nem látsz szexibbet! A modell alig egy éve adott életet kisfiának, Kristófnak, de a közösségi oldalára feltöltött legutóbbi képe alapján mindenki megállapíthatta, hogy Éván egy deka felesleg sincs.
Jövő héten már igazi nyár lesz Akár 30 fok is lehet.
Új elefántház készült Szegeden a helyi vadasparkba A Szegedi Vadaspark új elefántházzal gazdagodott