De mégis: kik szavaztak, hogyan szavaztak április 8-án?

A biztos pártválasztók körében mért májusi adatok nagyon közel állnak a választási végeredményhez.

2018. május 16. 18:09

A cikk folytatása...Friss hírek
Remek festmények adják vissza a tökéletes józsefvárosi hangulatot
Arckaparós szóvicc lett Mészáros Lőrinc sportmárkájának a neve Erre nem voltunk felkészülve. Ön sem.
Wi-Fi-újdonságok Az új hitelesítési program biztosítani fogja, hogy a különféle gyártóktól származó, mesh technológiájú vezeték nélküli routerek, átjárók és hozzáférési pontok együtt tudjanak működni egymással.
Gulyás Gergely: Németország fordulatot hajtott végre a bevándorláspolitikában A kötelező szétosztás tekintetében van vita köztünk, de ez már nem egy elvi álláspontbeli vita, hanem egy helyzetkülönbségből adódó nézeteltérés.
Nagy hirtelen elkezdett közeledni a német és a magyar kormány álláspontja Erről Gulyás Gergely beszélt Berlinben.
Egygy jó nagyocska fatányér

Top hírek:
Nemet mondtak a skótok London Brexit-törvényére Edinburghnak a döntési jogkörök elosztásával van gondja.
Két holttestet is találtak egy nemzeti parkban Mindketten a mélybe zuhantak a jeges sziklákról.
96 millió forintért cserélt gazdát Kádár Béla Zenészek című festménye Kilencvenhat millió forintért vásárolták meg Kádár Béla Zenészek című festményét a Virág Judit Galéria tavaszi aukcióján.
Vonzóvá tennék a mezőgazdaságot a fiatalok számára is A mezőgazdaság versenyképességének, az ágazat fejlődésének a munkaerőhiány enyhítése, illetve a fiatalok bevonása a kulcsa jelentette ki az agrárminiszter-jelölt.
Itt nézheti élőben a Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadását A Honvéd Vezérkar főnöke tisztség átadás-átvételi ünnepségén beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.
A migránsozás kevés lett volna Orbánnak, kellett pénz is az újabb kétharmadhoz A Závecz Research megkérdezte a választókat, mit szólnak az újabb kétharmadhoz, az látszik, a társadalmat nagyon megosztja az újabb Fidesz-győzelem.