Remek festmények adják vissza a tökéletes józsefvárosi hangulatot

2018. május 16. 18:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Mihalik Enikő topless strandolgat kutyájával Mondjuk olyan eldugott helyen mutogatja magát, hogy valószínűleg a kutya se látja.
Vajon mi történne, ha a futballisták így ünnepelnének?
Sokat javult Oroszország és Németország viszonya Trumppal szemben rendezték a csúcstalálkozót.
Hupikék törpikék - 170. epizód  Törppapa utolsó varázslata/ Milyen kék a törpikék?
Chris Brown őrülten féltékeny Rihannára Az énekes nemtetszését fejezte ki Riri új fotója kapcsán.
Darált húsos, rakott padlizsán olvadozó sajttal: legközelebb is így fogod készíteni A rakott padlizsán ízes, szaftos, kiadós. Már az illata mindenkit becsalogat messziről a konyhába.

Top hírek:
Megvan Nagy első győzelme a TCR Europe-ban Harmadik helyről indult, majd egyre feljebb tudott zárkózni, ezzel pedig első futamgyőzelmét aratta Nagy Dániel a TCR Europe sorozatában, ezzel pedig összetettben már második. Tassi és csapattársa is pontszerző.
Meghalt Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár A Nobel Békedíjas politikus 80 éves volt.
Nyilvánosság elé állt a leomlott olaszországi híd üzemeltetője és hatalmas kártérítést ígért Az autópályaüzemeltető cég vezetése ugyanakkor nem mond le, és szerintük nem azért akarták felújítani a hidat, mert veszélyes lett volna.
Jönnek az állami pénzzel megtámogatott történelmi filmek Interjút adott Gulyás Gergely miniszter, innen tudjuk, mi jön a mozikba majd valamikor. A Miniszterelnökséget vezető miniszter Heller Ágnesről is beszélt, szerinte a filozófus természetes közege a Farkasházy-féle szárszói találkozó vendégserege.
Kicsi az Intel bors, de piszok erős! A lapkagyártó új NUC mini PC-i 10 nanométeres "Cannon Lake" processzorra épülnek.
Az EP-választásokon a migráció megítélése döntő lesz Szájer József szerint az a párt lesz sikeres, amelyik komolyan veszi a határvédelmet.