Bizonytalanná vált Trump szerint a szingapúri csúcs

Amerikai követelés miatt eshet kútba az amerikai-észak-koreai találkozó.

2018. május 16. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szijjártó Péter szerint kár lenne veszni hagyni az iráni atomalkut Nehéz helyzetbe került a Donald Trump és Vlagyimir Putyin kegyeit egyszerre kereső magyar diplomácia!
Ismét plágium ügybe keveredett Donald Trump felesége Ismét plágium ügybe keveredett Donald Trump amerikai elnök felesége, Melania Trump, akit ezúttal a héten elindított új kampánya miatt vett szájára az internetes közösség.
Trump nem vesz részt a nagykövetség avatásán A Fehér Ház bejelentése szerint sem Donald Trump elnök, sem Mike Pence alelnök nem vesz részt az Egyesült Államok jeruzsálemi nagykövetségének avatásán, amelyet május 14-én tartanak
Nagy várakozások előzik meg Trump és Kim Dzsongun találkozóját Az előzetes információk szerint júniusban kerülhet sor a találkozóra az amerikai elnök és az észak-koreai vezető között. Szakértők szerint az amerikai elnök komoly szerepet játszott Phenjan és Szöul k...
A francia külügy közleményben háborodott fel Trump mondatain Trump szerint a 2015-ös merénylőt megállíthatták volna a franciák, ha enyhébb fegyvertartási szabályok lennének náluk.
Trump szerint saját jogi csapatának tagja gyakorlatilag mindent tévesen mondott a Stormy Daniels-ügyről Rudy Giuliani csak pár napja dolgozik az elnök jogászaként, de már komoly felfordulást okozott.

Trump tagadta, hogy kampánypénzekből fizettek volna a pornószínésznőnek Jogászai szerint Trump csak később értesült az ügyvédje által kifizetett 130 ezer dollárról, amit személyes vagyonából térített meg neki.
Aggódnak Trump miatt, egyre gyengébb a forint A vártnál jobb lett az Apple gyorsjelentése, a nagy súlyú részvénynek segít abban, hogy az amerikai tőzsdék csak kicsit esnek. A befektetők ugyanis aggódnak a Fed és Trump ügyei miatt. Európában a ném...
Akad fontosabb dolgom is - mondta Bill Gates Trumpnak, miután az elnök felkérte tanácsadónak A Microsoft-guru szerint Trump azt se tudta, komolyan gondolja-e a felkérést.
Dennis Rodman Trump-könyveket vitt Észak-Koreába, a tárgyalások miatt úgy érzi, ez működött Az egykori NBA- és filmsztár már 2013-ban arról beszélt, hogy Nobel-békedíjat érdemelne. Na, most ki nevet?
Az amerikai külügyminiszternek elvárásai vannak Észak-Koreával szemben Mike Pompeo amerikai külügyminiszter szerint Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőnek visszafordíthatatlan lépéseket kell tennie, ha megegyezésre akar törekedni Donald Trump amerikai elnökkel.
Nem mindenki bízik a koreai békében Nem bízik mindenki Kim Dzsongun ígéretében, ami a békekötésre és a nukleáris fenyegetés végére vonatkozik. Annak ellenére, hogy a világ országainak vezetése alapvetően lelkesen fogadta a két ország kö...