Bizonytalanná vált Trump szerint a szingapúri csúcs

Közben a készen áll egy nemzetközi szervezet az észak-koreai atomtelep leszerelésére.

2018. május 16. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két illiberális politikus összecsap, a végeredmény gazdasági katasztrófa lehet Törökország a halálspirál szélén táncol, és csak saját magának köszönheti. Közben Trump még meg is bünteti őket a gazdaságuk összeomlásáért.

Több mint 100 amerikai napilap tiltakozik Trump sajtóellenes kirohanásai miatt A Boston Globe azután indított akciót, hogy az elnök már az emberek ellenségeként beszél a sajtóról.
Irán nem vevő Trump tárgyalási ajánlatára Irán szombaton kizárt bármiféle találkozót az Egyesült Államokkal, és határozottan elutasította Donald Trump amerikai elnök tárgyalásra vonatkozó ajánlatát.
Erdogan arra kéri a törököket, hogy vegyenek lírát, mert nagy a baj Zuhan az árfolyam, és közben Trump is bejelentette, hogy megduplázza a török alumínium és acéltermékek vámját. Az elnök a lakosság segítségét kéri.
Amerikai állampolgárrá vált Donald Trump anyósa és apósa A szlovén származású Melania Trump szülei eddig zöldkártyával éltek Amerikában, Trump toronyházában.
Trump ügyvédei félnek, hogy az elnök hamisan tanúskodna Ezért akarhatják ellehetetleníteni az elnökválasztás orosz befolyásolását vizsgáló ügyészt.

Az amerikai kormány eseti alapon engedélyezte az azbeszttartalmú termékek gyártását Trump régóta kétségbe vonja az azbeszt mérgező hatását, most az Amerikai Környezetvédelmi Hivatal a szája íze szerint döntött.
Trump maximális nyomásgyakorlásra készül Irán ellen Újra bevezettek számos szankciót. Az iráni elnök szerint ilyen helyzetben nincs értelme tárgyalni.
Trump és Irán játszmája még csak most pörög fel igazán A fenyegetésekkel teli Twitter-diplomácia mellett Trump váratlanul feltétel nélküli tárgyalásokról beszélt. Ilyen találkozóra 1979 óta nem volt példa. Felsejlik egy észak-koreai forgatókönyv, az atoma...
Erdogan eddig türelmes volt, de már nem az Két amerikai miniszter törökországi javainak befagyasztását rendelte el Trump szankciói miatt.
Donald Trump szinte mindenkinél népszerűbb Jó, ez természetesen túlzás, de például Barack Obama népszerűtlenebb volt elnöki ciklusának ezen szakaszában. Ráadásul a vezető európai politikusok is csak álmodozhatnak arról a népszerűségről, ami Tr...
Trump nem tűr el beavatkozást az őszi választásokba Donald Trump elnök "nem fog eltűrni" beavatkozást az őszi félidős amerikai választásokba - írta John Bolton nemzetbiztonsági tanácsadó a szenátus demokrata párti frakcióvezetőjéhez, Chuck Schumerh...