Halálos vonatgázolás Ceglédnél

Másfél órás késések is vannak a szegedi és a debreceni vonalon.

2018. május 16. 19:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Baleset történt Ceglédnél Két kisteherautó és egy autó futott egymásba a 4-es főút és a 311-es út kereszteződésénél.

Friss hírek
Nem adtak neki hitelt, lőtt a bankban Balatonfőkajáron utasítottak el egy hitelkérelmet, az ügyfél a pisztolya után nyúlt.
A háziorvosoktól vennének el pénzt a betegszállításra Komoly problémákkal küzd az egészségügyi alapellátás, az Emberi Erőforrások Minisztériuma mégis innen vonna el pénzt, így szüntetnék meg betegszállításban kialakult forráshiányt és a gyermekellátás költségeinek alultervezettségét. Közben kérdéses, honnan lesz pénz a beígért béremelésre.
Este lesz a Csíksomlyói passió bemutatója Izgalmas, lélekemelő előadás tanúi lehetnek szombat este a Csíksomlyói passió nézői a csíksomlyói nyeregben - mondta el Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház főigazgatója, a darab rendezője az M5 kulturális csatorna Hétvégi Belépő című műsorában szombat délelőtt
Instabil lehet a kisebbségi szlovén kormánykoalíció Ördögh Tibor Balkán-szakértő szerint instabil lehet a szlovén kormánykoalíció
Politico: egyik rágalom a másik után Néhány éve még csak a magyar liberálisok akarták megmondani, hogy milyennek kell lennie egy igazi konzervatívnak, jobboldalinak.
Szakmányban mentik az embereket a Balatonon Lehet legyinteni a rendőrségi figyelmeztetésekre, de azért olvassák el a tanácsokat.

Kerékpárost gázolt a vonat Ceglédnél A vonalon késnek a vonatok.

Top hírek:
Évtizedek óta a levegőben lógott a katasztrófa Genovában A szakemberek az átadás óta figyelmeztettek: nem megfelelőek a tartócölöpök
Több százan tüntettek Debrecenben a leváltott iskolaigazgató mellett A demonstráción öregdiákok, gyerekek és szülők is jelen voltak, akik elégedettek voltak a gimnáziumot 23 éve igazgató tanárral, ám helyére egy fideszes politikust neveztek ki.
Baleset történt az M1-esen, hatalmas a torlódás Négy személyautó ütközött össze.
Netanjahut megint kihallgatták egy korrupciós ügyben A rendőrség sajtóértesülések szerint ezúttal a Bezeq távközlési vállalat korrupciós ügyével összefüggésben faggatta az izraeli miniszterelnököt.
Az utolsó pillanatban mondták vissza az LMP-s újság plakáthelyeit Az Ungár Péter többségi tulajdonában álló lapot az LMP-sek szerint politikai okokból nem engedték hirdetni, az érintett vállalkozó pedig azt is tagadja, hogy egyáltalán próbálták volna.
Áder elfogadta Patyi felmentését rektori tisztségéből Így már szabad a volt rektor útja a Közigazgatási Felsőbíróság vezetői posztja felé.