Kállay-Saunders András beteg lett

Valószínűleg megfázott.

2018. május 16. 20:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egy gyönyörű modell Kállay-Saunders András anyukája Kállay Katalin a hetvenes-nyolcvanas évek egyik felkapott magyar szupermodellje volt.

Friss hírek
Hónapok óta nem működnek a bankkártya-olvasók a MÁV egy sor automatáján Az RTL Híradója szerint több vasútállomáson sem fogadnak el az automaták bankkártyát, noha eredetileg alkalmasak lennének erre. A MÁV szerint a hiba kijavítása folyamatban van, csak az eredeti gyártó túl drágán végezné el a munkát, ezért inkább más kivitelezőt kerestek, az pedig tovább tart.
Börtönben marad a Budai Skála pénzszállítójának kirablója Bene László 1992-ben három embert, egy egyetemistát és két vadászt is megölt.
Baleset történt az Üllői úton Egy ember súlyosan megsérült.
Tomboltak az ultrák, füstbe borult a Deák tér
Maximálták a medvék számát Romániában A medvék számára vonatkozó kvóta bevezetését fogadta el a román parlament szerdán. Két éve tilos a védett állatok szabályozó célzatú vadásza is, azóta kezdtek el szaporodni az országban a medvék.
Már három gyanúsítottja van a Demszky-korszak metróbeszerzéseinek Egy negyedik ellen nemzetközi elfogatóparancs van érvényben - írja a Pesti Srácok.

Ezt az olasz rapalbum-borítót most csak úgy idetesszük Highsnobnak hívják az előadót, és olyan, mint Kállay-Saunders András, csak Candy Ken stílusában és olaszul.

Top hírek:
Orbán felmentette a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgatóját Majd egyből ki is nevezte államtitkárnak maga mellé. Kezdődik a központi hírszerzés kiépítése.
Kijev nem tágít: Moszkva kiszolgálásával vádolja Budapestet Kemény vádakat fogalmazott meg egy ukrán külügyi politikus: Budapest akár saját érdekeinek ellentmondva is az oroszok mellé áll Kijevvel szemben.
Ellenzéki rángások
Ennyi maradt a buszból - galéria Kilenc ember meghalt a ceglédberceli buszbalesetben.
Élőben közvetítette a 9 halottas katasztrófát a kisbusz sofőrje - videó! Vezetés közben a Facebookon élőzött, az ismerősei élőben látták az ütközést. Csak erős idegzetűeknek!
25 kiskutyát zsúfolt az autójába a csempész Az olasz férfi ellen minősített állatkínzás miatt indult eljárás Zalában. A kölykök közül hét elpusztult.