Férfi vízilabda ob I - A címvédő Szolnok kiütésével aranyközelben az FTC

A Ferencváros rendkívül simán, 14-9-re nyert a címvédő Szolnok otthonában a férfi vízilabda ob I döntőjének három győzelemig tartó második felvonásán szerdán, így szombaton a Komjádi Uszodában 18 év után megszerezheti a bajnoki címet.

2018. május 16. 20:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A póló el Clásicója Vasárnap kezdődik a férfi-vízilabda bajnoki döntő, melynek két résztvevője, az FTC és a Szolnok együttvéve tizenegy olimpiai bajnokot vonultat fel.
Vasárnap kezdődik a pólóbajnoki döntő A hétvégén megkezdődnek a férfi vízilabda ob I-ben a helyosztók, amelynek csúcspontja a címvédő Szolnok és a Ferencváros három győzelemig tartó finálésorozata lesz.
Hibátlan magyar zárás Mindhárom magyar csapat - az OSC, az Eger és a Szolnok is - győzelemmel zárta a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeit.
Mindhárom magyar csapat nyert a BL utolsó fordulójában A Szolnok és az OSC nagyon simán, az Eger kicsit nehezebben vette az akadályt.
Bérletet váltottak a döntőre Lehengerlő játékkal lett finalista a férfi vízilabda bajnokságban a Szolnok, a Tisza-partiak az elődöntő harmadik, utolsó mérkőzésén 9-4-re verték az Egert.
Döntős a Szolnok A címvédő Szolnok lesz a Ferencváros ellenfele a férfi vízilabda ob I döntőjében: a Tisza-partiak a parádés teljesítményt nyújtó Nagy Viktor vezérletével az elődöntő mindent eldöntő harmadik felvonásá...

Helyreállítják a hullámteret a Közép-Tiszán Helyreállítják a hullámteret a Közép-Tiszán, Szolnok és Kisköre között, a várhatóan a jövő év elejére elkészülő fejlesztés erősíti a környező települések árvízi biztonságát - közölte a Közép-Tisza...
Egyenlített a Szolnok A címvédő Szolnok fölényes, 12-6-os győzelmet aratott az Eger otthonában a férfi vízilabda ob I elődöntőjének második mérkőzésén, így egyenlített a párharcban.
Közel félmilliárd forint értékű zöldterületi beruházás Mezőtúron Mezőtúron 499,4 millió forint értékű zöldterületi és városszépítő fejlesztés kezdődött meg; a megvalósításhoz szükséges összeget az önkormányzat sikeres pályázata nyomán a Terület- és Településfejlesz...
Kiütéses szolnoki győzelem a vízilabda BL-ben A nyolcas döntőbe jutott és címvédő Szolnok kiütéses győzelmet aratott a román Steaua Bucuresti vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában szombaton.
Kiesés küszöbén a címvédő Az Eger ötméteresekkel 14-13-ra nyert a címvédő Szolnok ellen a férfivízilabda-ob I elődöntőjében, így egyetlen siker választja el a továbbjutástól.
Szolnok-Eger pólócsata már az elődöntőben Az elmúlt öt évben a vízilabda ob I-döntőjében találkoztak a csapatok.