Miben segít a numerológia?

2018. május 22. 0:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Amerikai startup elektromos teherautóit teszteli a UPS A kezdeményezés hozzájárul a UPS globális flottájának elektromos autókkal való feltöltéséhez.
Magyarország 1000 éve nagykorú - nemzeti lazulás Dj Palotaival a MagNet Közösségi Ház előkertjében Magyarország éppen 1018 éve született, s ebből az alkalomból a MagNet Közösségi Ház születésnapot szervez, és vár mindenkit, aki szívesen és örömmel ünnepelné meg, hogy Magyarország közössége ezer éve nőtt nagykorúvá.
Áttörés jöhet a terhességi toxémia kezelésében: a nők 5-8%-ánál kialakul a 20. hét után A praeeclampsia máj- és vesekárosodáshoz, illetve tragédiához is vezethet.
Így nézhetik a tűzijátékot a mozgáskorlátozottak A fővárosi Olimpiai parknál lévő rakparti részen a fogyatékkal élők, mozgáskorlátozottak nézhetik majd meg az augusztus 20-ai esti tűzijátékot - jelentették be szerdán Budapesten. ...
Egy szülő sem szeretne erre a látványra belépni a babaszobába Leleményes szökés a kiságyból - a videón látható kisfiú szüleinek nem lesz egyszerű a következő néhány évük.
Chili con carne, ahogy Németh Ádám készíti

Top hírek:
Miért nem tudsz jól aludni?
Engedd el a halottadat! - szeretettel
Jó tett helyébe jót várj?
A méz így fér bele a fogyókúrába Fogyókúrázóknál, akik próbálják kiiktatni az étrendjükből a finomított cukrot, gyakran felmerül a kérdés, hogy vajon használhatnak-e mézet édesítőszerként. Lássuk, mi az igazság. ...
Viggo Mortensen szerepel a Dumb és Dumber rendezőjének drámájában - videó Kivételesen komoly filmet készített a vígjátékok specialistája.
Átadták az országos jégkármérséklő rendszer informatikai támogatását Átadták az országos jégkármérséklő rendszer meteorológiai kiszolgálásához szükséges informatikai rendszert csütörtökön, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) székházában, Budapesten.