Balhé után félbeszakadt a bolgár kosárbajnoki döntő

A hazai szurkolók előbb megdobálták, majd meg akarták támadni a vendégjátékosokat.

2018. május 24. 13:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Sallói Dániel duplája is kellett a Sporting továbbjutásához Sallói Dániel duplája is kellett a Sporting továbbjutásához hir magyar mls Sallói Dániel Kansas City panucci h, 06/18/2018 - 00:21 A Sporting Kansas City Sallói duplájának is köszönhetően jutott tovább a kupában     Sallói két góllal járult hozzá a továbbjutáshoz a Dallas elleni kupamérkőzésen   A vezetés Gruezo révén a vendégek szerezték meg, de még a félidő vége előtt Sallói érkezett a lefejelt labdára és közelről lőtt a hálóba.
Zsinórban a harmadik világbajnokságon kezd vereséggel, vagy döntetlennel a címvédő Zsinórban a harmadik világbajnokságon kezd vereséggel, vagy döntetlennel a címvédő hir VB2018 világbajnokság német panucci h, 06/18/2018 - 00:00 Az utóbbi három világbajnokságon nem tudott nyerni a nyitányon a címvédő, az előző kettőn még a csoportból sem jutott tovább!     Az utóbbi időben nem kezdi jól a világbajnokságot az aktuális címvédő, zsinórban ez a harmadik világbajnokság, amin nem tud nyerni az előző vb bajnoka.
Neymart faragták rendesen a svájciak, majdnem rekorder lett Neymart faragták rendesen a svájciak, majdnem rekorder lett hir VB2018 világbajnokság Brazília Neymar panucci v, 06/17/2018 - 23:55 Neymar ellen rengeteget szabálytalankodtak a svájciak, sikerült is rendre megtörni a brazilok lendületét     A svájci játékosok feltűnően sokat szabálytalankodtak Neymar ellen az oroszországi világbajnokságok első fordulójában.
Vb-2018 - Góllövőlista Az oroszországi labdarúgó-világbajnokság góllövőlistája.
A Puskás Akadémia fiataljai jutottak tovább a spanyolországi döntőbe A Puskás Akadémia fiataljai jutottak tovább a spanyolországi döntőbe hir Danone Focikupa a Gyermekekért Puskás Akadémia utánpótlás magyar panucci v, 06/17/2018 - 23:41 Danone Focikupa a Gyermekekért U12-es torna győztese, a Puskás Akadémia Az U12-es torna nemzetközi döntőjében a Puskás Akadémia fiataljai képviselik Magyarországot   A Puskás Akadémia csapata nyerte meg a Danone Focikupa a Gyermekekért torna budapesti, országos döntőjét, így a felcsúti fiatalok képviselhetik Magyarországot a torna jövő évi, spanyolországi nemzetközi döntőjén, amelynek keretében közel 30 ország legjobbjaival küzdhetnek meg az elsőségért.
Coutinho örült a góljának, de a győzelem lett volna a fontos Coutinho örült a góljának, de a győzelem lett volna a fontos hir VB2018 világbajnokság Brazília Coutinho panucci v, 06/17/2018 - 23:19 Philippe Coutinho örült a gyönyörű góljának, annak már annyira nem, hogy Brazília nem tudott nyerni.     Coutinho a Brazília - Svájc 1-1-es mérkőzés után értékelte röviden a látottakat, örült a góljának, a döntetlennek már nem.

Top hírek:
Ezzel a góllal nyert Mexikó a világbajnok ellen Lozano gólját nem lehet elégszer megnézni.
A focivébé legpechesebb játékosa bordatörés miatt utazhat haza William Kvist számára a válogatott korszak is lezárulhat ezzel a sérüléssel.
Luka Modric örökre beírta magát a focivébék történelmébe Lucien Laurent nyitotta a könyvet, a horvát középpályás a 2400. oldalon kapott helyet.
Sallói duplájával jutott tovább a Kansas a kupában A címvédő az egy évvel korábbi győztes FC Dallast búcsúztatta nagy küzdelemben.
A Palermo nem jutott vissza a Serie A-ba A Frosinone jobbnak bizonyult, és két év után újra az élvonalban szerepelhet.
Vb: rossz hír érkezett a belgák sztárjáról Sérüléssel bajlódik a kulcsember.