A világ legnagyobb szórakoztatócége lett a Netflix

Egy napja még csak megközelítette a Star Wars-filmeket, a Marvelt és a Pixart is birtokló Disney-t, mostanra le is hagyta a gigacéget.

2018. május 25. 8:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Netflix is leszáll a Marsra Tízrészes sorozatban mutatják be az első expedíciót.

Berendelte a Netflix a Castlevania harmadik évadát Habár formális megerősítést még nem kaptunk és a második etapot sem láttuk még, a sorozat egyik szinkronszínésze szerint a Netflix zöld utat adott a Castlevania-sorozat harmadik évadának.
Készül a Castlevania animációs sorozat 3. szezonja Egyelőre még a 2. évad kezdetét sem ismerjük, azonban úgy tűnik, hogy a Netflix máris a folytatáson dolgozik.
Tőzsdére megy a Facebook és a Netflix fizetési cége Tőzsdei bevezetésre készül az Adyen, a techcég, amely többek közt a Facebook, a Netflix és az Uber fizetési rendszereit is összerakta. A cég részvényeinek 14,2%-át értékesíti majd a tőzsdén június...
Bréking! Bemutatják Kevin Spacey dobozban pihenő filmjét Na nem a Gore című Netflix filmre gondolunk, melyben a homoszexuális írót, Gore Vidalt alakítja a kétszeres Oscar-díjas sztár, ugyanis ezt a gyártók tervei szerint sose fogják bemutatni Spacey botrány...
Nagyot dobott a technológia, a kontent és a kreativitás a BrandZTM Top 100 márkákon A Netflix boxsetek iránti magas kereslet, a Facebook storyk, illetve az Apple iTunes és az Alibaba filmgyártó cégének köszönhetően mintegy 21%-kal, 750 milliárd dollárral növekedett a 2018-as BrandZTM...

A túl erőszakos jelenetek miatt vetetnék le a Netflix új sorozatát A tinédzserek problémáit, a nemi erőszakot és az öngyilkosság témáját körbejáró 13 Reasons Why verte ki a biztosítékot.
A Netflix megelőzte a Disney-t A világ első számú szórakoztatóipari vállalatává vált a streamszolgáltató.
A Netflix lenyomta a Walt Disney-t A Netflix pénzpiaci értéke ma elérte a 153 milliárd dollárt, és megelőzve a Walt Disney vállalatot az internetes tartalomszolgáltató a világ első számú szórakoztatóipari vállalatává vált. Új,...
Ryan Reynolds és Michael Bay közös filmen dolgozik A Netflix egy rakás pénzt fizet ezért. A sztoriért a Deadpool-filmek forgatókönyvírói felelnek.
Obama elkötelezte magát Többéves szerződést írt alá Michelle és Barack Obama produkciós cége a Netflix online szolgáltatóval - jelentették be hétfőn.
A mozi még nem hal ki, csak átalakul Egyre több lehetőségünk van otthon, moziélmény nélkül filmezni, de lelassítanák a Netflix előtörését. Erről és mozi jövőjéről kérdeztük a magyar alkotókat.