A világ legnagyobb szórakoztatócége lett a Netflix

Egy napja még csak megközelítette a Star Wars-filmeket, a Marvelt és a Pixart is birtokló Disney-t, mostanra le is hagyta a gigacéget.

2018. május 25. 8:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

MKB-Pannónia: Gyűlnek a felhők a technológiai részvények felett MKB-Pannónia Alapkezelő: "Az idei év is, mint ahogyan az elmúlt év a technológia papírok, illetve azon belül is FAANG részvények (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google) szárnyalásáról szólt. A...

Rossz hír a Stranger Things-rajongóknak: csak 2019 nyarán jön az új évad Közel egy év múlva kerülhet csak adásba a Netflix egyik legnépszerűbb sorozatának következő, harmadik etapja.
Ismét eltiporta az Amazon az elemzői várakozásokat Brutálisan jó számokat közölt az Amazon a második negyedéves gyorsjelentésében, ezzel megint egyensúlyba került a FAANG (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google) kvintettben a jó, illetve a rossz gyo...
Terítéken a kövérgyalázás: A Netflix új sorozata még el sem kezdődött máris óriási a botrány miatta Botrányos húzással indít új sorozatot a Netflix
Még el sem indult a sorozat, máris 150 ezren tiltakoznak ellene! Ilyenre se nagyon volt még példa: a Netflix új sorozatának promója, kiverte a biztosítékot, petíció indult ellene.
Sikkes tolvaj lesz az Életrevalók sztárja Omar Sy a Netflix sorozatában alakítja majd a rablót.

Pornószínésznek nézik, pedig csak egy félperces szexjelenete volt Úgy néz ki, az indiai nézők nem tudják a különbséget a pornó és a Netflix között.
Ezeket a Mark Millar képregényeket adaptálja a Netflix Több sorozat és film is készül a Millarworldbe tartozó karakterek és történetek alapján, amelyek egyáltalán nem mondhatóak hétköznapinak.
Új csúcson a Nasdaq, esik a Netflix A kezdeti gyengülést követően erősödnek a tengerentúli tőzsdeindexek kedden este, az európai részvények is pluszba fordultak zárásra, de a magyar piacon egyre csúnyább esés bontakozott ki a délután...
Így néz ki az idősödő II. Erzsébet a Netflix sorozatában Új színésznő alakítja a brit királynőt.
Ha eljönnek az űrlények, csak apu segíthet Főleg, ha apu Michael Pena, aki ráadásul az egészet megálmodta előre. A Netflix sci-fiben dobna nagyot.
17 év után először nem az HBO szedte össze a legtöbb Emmy-jelölést Hanem a Netflix.