Bármilyen telefonja van, most vigyázzon: nem válogat a készülékek között egy szélsebesen terjedő kártevő

Egy pillanatra sem lehet nyugodt az, aki wifit használ az okostelefonjával. Egy új vírus söpör végig a világon.

2018. május 27. 8:03

A cikk folytatása...Friss hírek
Befenyítette az EU a Google-t, nem kis változások jönnek az Androidban Rekordösszegű, 1400 milliárd forintnak megfelelő bírságot szabott ki nyáron a Google-re az Európai Bizottság, mert vizsgálatuk szerint a keresőcég komoly előnyhöz jut azáltal, hogy az Androidot használó telefongyártóknak kötelezővé teszi egyes Google-alkalmazások telepítését. A vállalat eddig a pillanatig kapott haladékot, hogy módosítson gyakorlatán.
Se elem, se áram: ezt a zseblámpát elég vízbe mártani, és akár 100 óráig használhatja A HydraLight külsőre olyan, mint bármelyik elemlámpa, ám ha jobban szemügyre vesszük, rögtön kiderül: elemeknek vagy klasszikus akkumulátornak még csak helyet sem szorítottak az eszközben, az ugyanis egy folyadékkal hajtott üzemanyagcellával működik. A folyadék pedig lehet víz, üdítő vagy akár vizelet is.
Kalifornia 2020-tól betiltatja az olyan jelszavakat, mint az 123qwe A napokban szavazta meg a kaliforniai törvényhozás azt a törvényt, amely kimondja: az eszközök gyártóinak 2020. január 1-jétől egyedileg generált, bonyolult jelszavakkal kell ellátniuk az eszközeiket.
Történetének legnagyobb leállását szenvedte el a YouTube Magyar idő szerint szerda hajnalban a világ minden részén leállt a YouTube, a fejlesztőknek közel két órán át tartott a szolgáltatás helyreállítása.
Rávették fotózásra a mesterséges intelligenciát az eredmény még a kísérlet résztvevőit is meglepte Nemrégiben hamis fotók készítésére vette rá Google a mesterséges intelligenciát. A végeredmény még a kísérletben részt vevőket is meglepte.
Ha ezt felteszi a gépére, könnyebben tanulhat meg bármilyen weboldalról bármit Az ausztrál tudósok új betűtípusa nem csak a kinyomtatott, az online szövegek memorizálásában is sokat segíthet, ha telepítjük a kapcsolódó bővítményt.

Top hírek:
Jövőre kész a Tesla csodafegyvere, amelyiktől sokkal biztonságosabbak lehetnek az önvezető autók Két éve fejleszti saját mesterséges intelligencia-chipjét a Tesla, amely a hírek szerint biztonságosabbá és fejlettebbé is teszi majd az önvezető kocsikat. A munka vége Musk szerint karnyújtásnyira van.
A Huawei letette az asztalra a legjobb androidos telefont Az ismeretlen, idegenül csengő márkanévből néhány év alatt a mobilpiac egyik legnépszerűbb szereplőjévé nőtte ki magát a Huawei. A gyártó az utóbbi időben nem tud mellényúlni, az elmondottak és első tapasztalataink alapján ezt támasztja alá a kedden délután Londonban bemutatott Mate 20 Pro készülék is.
Halálos ugrás a sötétbe A Szálasi-puccsal végleg megpecsételődött Magyarország sorsa.
Beizzítja a rakétákat a Facebook, kíméletlenül törölni fogják a választással kapcsolatos kamubejegyzéseket Novemberben félidős választásokat tartanak az Egyesült Államokban, ami Donald Trump sorsát is megpecsételheti. A Facebook a 2016-os esetből tanulva ezúttal már beavatkozik, és törli azokat a bejegyzéseket, amelyek a szavazás kapcsán megtévesztenék a felhasználókat.
Komoly balhé miatt távozhatott a Facebooktól a két Instagram-alapító Úgy tűnik, sokkal komolyabb dolog áll Kevin Systrom és Mike Krieger, az Instagram társalapító-párosának Facebookkal való szakítása mögött. A két nagyágyú szeptemberben fújt visszavonulót. Azóta egyikük sem nyilatkozott, de Systrom most megtörte a jeget.
Több módszer is létezik a globális felmelegedés megállítására íme az 5 legjobbnak tűnő Ahhoz, hogy néhány évtizeden belül ne váljon tűzgolyóvá a Föld, gyors és hatékony fellépésre lenne szükség. Elképzelésekből nincs hiány, kérdés, melyik tud leghamarabb megvalósulni.