Bayer Zsolt jó nagyot rúgott a német diplomáciai kapcsolatokba

A kormánypublicista a Magyar Időkben a holokausztnál nagyobb bűnnek festette le a németek befogadó politikáját.

2018. június 12. 12:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bayer Zsolt: Spiró egy zseni, Alföldi pedig hazudik Bayer Zsolt beszállt a kultúrharcba, kiállt a frissen menesztett Prőhle Gergely mellett.

Mészáros Lőrinc tévéje szerint az Orbán luxusrepkedését megíró újságírók mind hazaárulók Az Echo Tv Sajtóklub című műsorában elmélkedett Bayer Zsolt, Huth Gergely, Bencsik András és Szentesi-Zöldi László az Átlátszó oknyomozó cikkéről.
Sargentini megerőszakolásáról fantáziál Bayer Zsolt Beindult a Sargentini-jelentés elleni kampány: a magyar kormány vicsorgó Verhofstadttal riogat, és azt sulykolja, hogy Magyarországot a bevándorlás elutasítása miatt akarják megbüntetni. Kormánypárti ...
A Végső Értelmetlenség: Miért fut a fiatal európai turistáknak szóló magyar országimázs-kampány Bayer Zsolt fb-oldalán? Inkább adnák oda neki csak úgy a pénzt. Ennek így tényleg semmi értelme. Vagy mégis?
Rohamosan fogy a Jobbik tábora Feleannyi résztvevője sem volt a Jobbik múlt szombati kongresszusának, mint a májusi tisztújításnak értesült a Magyar Idők.
Leváltják a Magyar Idők által támadott múzeumigazgatót Prőhle Gergely műhelyében tobzódnak a balliberális véleményformálók, írták róla.

Nézőpont: Fidesz: 39%, Jobbik: 10% A Fidesz-KDNP népszerűbb, mint a teljes ellenzék együttvéve - derül ki a Nézőpont Intézet, Magyar Idők számára készített felméréséből.
Sikeres az állami támogatású informatikusképzés A Magyar Idők beszámolója szerint 700 embernek sikerült elhelyezkednie.
A Magyar Idők hétvégi mellékletéből ajánljuk Szombaton megjelenő Lugas mellékletünkből az alábbi cikkeket ajánljuk kedves olvasóink figyelmébe.
Magyar Idők: Garanciát jelent a Mazsihisz kihagyása egy "vonzó" Sorsok Házára Át lehet-e alakítani a holokausztról kialakult képet a magyar közvéleményben? Pelle János szerint erről szól a Sorsok Háza körül kialakult vita.
További kedvezményekkel ösztönözné az ÉVOSZ a lakásvásárlókat Nyolcpontos javaslatcsomagot állított össze az építőipari szakszövetség a kedvezményes lakásáfa kompenzálására - írja a Magyar Idők. A 2019 után megszűnő kedvezmény helyett a szervezet elsősorban a...
FT: A Fidesz kultúrharca elért Nyugatra A Magyar Idők hasábjain meghirdetett és később Orbán Viktor miniszterelnök által is megerősített kultúrharcról ír a Financial Times