Narancs méretű jég hullott Kárpátalján

Autók szélvédőjét is kilyuggatta.

2018. június 12. 21:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gazdaságfejlesztési pályázatok Kárpátalján Amíg Magyarországnak nemzeti kormánya van, folytatódik a kárpátaljai magyarság gazdaságfejlesztési támogatása jelentette ki Magyar Levente.

Célba értek az Egy vérből vagyunk! jótékonysági futás résztvevői Kárpátalján A Budapestről indult jótékonysági futás résztvevőit Herczegh Anita és Marina Porosenko fogadtak az Ungvárhoz közeli Rát község Szent Mihály Gyermekotthonában.
A táj megőrzi múltunkat: ismét zsidó napokat szerveznek Kárpátalján A Határtalan Kultúra Program keretében tartják meg idén a 2. Kárpátaljai Zsidó Napokat június 7. és 10. között Beregszászon.

Hidakat akartak felrobbantani Kárpátalján a magyarellenes támadók Céljuk Ukrajna és Magyarország, valamint a kárpátaljai népek egymás ellen hangolása volt.
Átadták a beszkidi vasúti alagutat Kárpátalján Átadta a Kárpátalját Ukrajna belső területeivel összekötő beszkidi két nyomtávú, 1,8 km hosszú vasúti alagutat, az országban eddig épült legjelentősebb infrastrukturális létesítményt Petro Porosen...
Fellélegezhetnek Kárpátalján A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség nyilatkozatban üdvözölte, hogy Petro Porosenko ukrán elnök szerdán visszavonta azt a törvénymódosító javaslatát.