Narancs méretű jég hullott Kárpátalján

Autók szélvédőjét is kilyuggatta.

2018. június 12. 21:23

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kárpátalján letartóztatták a magyar székház felrobbantásának szervezőjét A székházrobbantás ügyét a Kárpátalja megyei ügyészség terrorcselekménynek minősítette.

Kárpátalján megöltek egy magyar romát, a magyar kormány pedig nem tesz semmit Hisszük, hogy a határon túli magyarság tagjait bőrszíntől függetlenül meg kell védeni - írják egy Szijjártónak címzett levélben roma szervezetek.
Ismét meggyaláztak Kárpátalján egy magyar emlékművet A magyar nemzeti színű kőtömböt az ukrán szélsőjobb színeire mázolták be.
Összeöntötték a Kárpát-medencei magyar gazdák által gyűjtött búzát Kárpátalján Jakab István hangsúlyozta, hogy az idei helyszínnek azért választották Kárpátalját, mert jelenleg a kárpátaljai magyarok, s köztük a gazdák szenvednek leginkább szükséget.

Egy magyar származású kárpátaljai oligarcha elvenné az állampolgárságot a kettős állampolgároktól Újabb tragikomikus eset a világ legnagyobb bábállamából, ezúttal ráadásul Kárpátalján gurult el a gyógyszer.
Rasszista gyújtogatás miatt égett le egy család háza Kárpátalján, gyűjtenek nekik
Mennyire van veszélyben a magyar nyelv Erdélyben és Kárpátalján? 2017-ben Orbán Viktor Tusványoson szó szerint így fogalmazott: Az autonómiát támogatom. Jobb híján.
A magyar kormány segít ivóvizet tisztítani Kárpátalján Leállt a helyi üzem, ezért Magyarország küld 15 tonna klórt.