Egyenlített a Falco a kosár NB I bajnoki döntőjében

Hiába domináltak a szolnokiak, a vasiak a legjobbkor vették át a vezetést.

2018. június 12. 20:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Óriási küzdelmet és szolnoki győzelmet hozott a kosárdöntő első meccse A Falco 25 percig szétbombázta a hazaiakat, de a végére elfogyott a lendület.

Vért izzadva búcsúztatta a címvédőt, ezzel döntős a Falco kosárcsapata A fináléban az eddig megállíthatatlannak tűnő Szolnok lesz a szombathelyiek ellenfele.
Ötmeccses drámává duzzad az Alba Fehérvár és a Falco kosárcsatája A címvédő az első perctől hatalmas tempót diktált, csütörtök estére dől el, kivel játssza a döntőt a Szolnok.

Balhé nélkül, előnyben a Falco a férfi kosárlabda NB I-ben A címvédő Alba Fehérvár a negyedik negyed elején még tizenkettővel vezetett.
Rasszizmus - Nézőkkel verekedő kosarasok A Falco egyik játékosát a vendégszektorból megdobták, majd leöntötték, leköpték.
Előnyben a Falco és a Szolnok a férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjében A szombathelyiek egy labdás meccset nyertek, az Olaj viszont nagyon kiporolta ellenfelét.
Kiütéses győzelmével előnyben a Falco 2-1-re vezetnek a ZTE ellen, a negyedik meccs azonban a zalai megyeszékhelyen lesz.