A betolakodó - 90. rész

Vanessa beköltözik a Junquera-házba, Raquel és Violeta pedig nagyon meglepődnek ezen. Victor Rivadeneyra felkeresi Sagrariót, és elmondja neki, Junior tudja, hogy ő az édesanyja. Sagrario rosszul lesz a hír hallatán. Carlos Alberto elolvassa Virginia állítólagos levelét.

2018. június 12. 23:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fiatalos szombat a TV2-n! Ajánló - A szombat a TV2-n fiatalosabb, mint valaha! 18.55-től itt a MasterChef Junior, majd 21.15-től újabb filmmel jön a Filmverzum! TV2: színesebb, mint valaha!

L.L. Junior szerint a nők mindig mindent túlgondolnak Exbarátnői zokogva hívják saját lánybúcsúikról.
Kicsi a bors, de erős- MasterChef Junior október 13. 19.00 A gyerekek, ha kell találékonyak, máskor bátrak, olykor elbizonytalanodnak, de soha nem történhet velük meg az, hogy feladják. MasterChef Junior október 13-tól szombat esténként a Tények után a TV2-n!
L.L. Junior 35 éves fotóval bizonyítja, hogy a kisfia a kiköpött mása Le sem tagadhatná az apa-fia kapcsolatot.
Óvatos átrendeződés zajlik Rasmussen bevallottan a jövő csapatát építi, összesen kilenc játékost hívott a felnőttválogatott győri edzőtáborába a junior-világbajnok garnitúra tagjai közül.
Szendrei Bence ezek alapján értékeli majd a MasterChef Junior tehetségeit A LiChi TV műsorvezetője már gyerekkorában is kreatív szakács volt, úgy emlékszik vissza, már kiskorában is a nagymama lába körül sertepertélt a konyhában, hogy ellesse a legíncsiklandozóbb fogásokat.

Magyar bronzérem a junior birkózó-vb-n Szurovszki Patrik a szabadfogásúak 86 kilós mezőnyében remekelt.
Remekelnek a magyar birkózók a junior-vébén Három magyar kötöttfogású birkózó is bronzérmes lett a junior birkózó-világbajnokságon.
Junior Európa-bajnok a dzsúdós Szigetvári Mercédesz A 21. magyar junior Eb-aranyat szerezte.
Két magyar bronzérem a junior tollaslabda Eb-n Nagyon közel állt a fináléhoz Madarász Réka és Sándorházi Vivien is.
Felépült súlyos sérüléséből a világbajnok junior kézicsapat kapitánya Lakatos Rita a döntőben fejelt össze norvég ellenfelével, az ünneplésről is lemaradt.
Rendkívüli állapotot hirdettek Washingtonban a Florence hurrikán miatt Közben Virginia államban komoly áradásokra, erős szélre és áramkimaradásokra készülnek.